Άτυχη η Παλαιοπαναγιά…

ΔΟΞΑ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ 1

ΑΕ ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑΣ 1

Άτυχη  στη δεύτερη αγωνιστική η Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς  που δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη έχοντας κλασικές ευκαιρίες αλλά και τον έλεγχο του αγώνα στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού. Η ομάδα του Αργύρη Παπούλια άνοιξε το σκόρ στο 35’ με τον Πετράκη που εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Βίτσα και πραγματοποίησε το 0-1 που ήταν και το σκόρ του ημιχρόνου. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πάλι καλύτεροι στο παιχνίδι   και έχασαν μοναδική ευκαιρία με τον Πετράκη να σουτάρει από πλεονεκτική θέση   αλλά ο τερματοφύλακας απέκρουσε και με τη βοήθεια του δοκαριού έσωσε την ομάδα του , στη ίδια φάση αξιοσημείωτη η απόφαση του διαιτητή να δώσει άουτ και όχι κόρνερ.

Στο 70’ ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου τιμώρησε την Παλαιοπαναγιά όταν σε μια παράλληλη σέντρα και σύγχυση στη περιοχή της ο Μυλιώνης θα πετύχει ένα τυχερό γκόλ και θα φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Μετά το γκολ που δέχτηκαν οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν με τον ίδιο ρυθμό , στο 75’ βρέθηκαν πάλι κοντά στο γκόλ όταν ο Μαράντζας αστόχησε από θέση τετ α τετ. Στο 75’ ακόμη μια φάση που θα προκαλέσει τις διαμαρτυρίες για τους φιλοξενούμενους είναι η ακύρωση του γκολ που πέτυχε ο Τζουμάνης  ως οφ σάιντ. Στο 85’ ο Πετράκης με ωραίο τακουνάκι δεν θα μπορέσει να νικήσει τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων που στάθηκε τυχερός αφού η μπάλα χτύπησε στο πρόσωπο του και απομακρύνθηκε.  Στη τελευταία φάση του αγώνα πάλι διαμαρτυρίες για την ομάδα του Αργύρη Παπούλια αφού σε μια φάση που η μπάλα χτύπησε σε χέρια δύο αμυντικών της Δόξας ο διαιτητής δεν σημείωσε πέναλτι.

Για την Παλαιοπαναγιά διακρίθηκαν Πετράκης , Μπαλωμένος , Τσουκαλάς.

Το φίλμ του αγώνα:

20’ Tετ α τετ Κοντός αποκρούει ο τερματοφύλακας

35’ Ασίστ Βίτσα  στον Πετράκη που από κοντά πλασάρει και κάνει το 0-1.

60’ Σουτ Πετράκη αποκρούει ο τερματοφύλακας στη συνέχεια  η μπάλα χτυπάει  στο δοκάρι ( αξιοσημείωτο ο διαιτητής δεν έδωσε κόρνερ)

70’ Σέντρα σούτ παράλληλα με την εστία το 1-1 παρεμβάλετε ο Μυλιώνης και στέλνει  τη μπάλα στα δίκτυα.

75’ Τετ α τετ Μαράντζα  άσχημο πλασέ η μπάλα άουτ.

80’ Η Παλαιοπανιαγιά θα πετύχει δεύτερο γκολ με τον Τζουμάνη αλλά ο βοηθός θα το ακυρώσει ως οφ σάιντ.

85’ Τακουνάκι του Πετράκη από τη μικρή περιοχή η μπάλα χτυπάει  στο πρόσωπο του τερματοφύλακα στερώντας από την Παλαιοπαναγιά  την ευκαιρία να προηγηθεί στο σκόρ.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...