Ά. Βίσση :«Το να βλέπεις γονείς να μην ξέρουν πως να βοηθήσουν τα παιδιά τους είναι το κατώτερο σκαλί της εξαθλίωσης»

Ά. Βίσση :«Το να βλέπεις  γονείς να μην ξέρουν πως να βοηθήσουν τα παιδιά τους είναι το κατώτερο σκαλί της εξαθλίωσης»
Η προσφορά της Άννας Βίσση στο ίδρυμα Sophia, για τα παιδιά στην Κένυα, είναι μεγάλη και η αγαπημένη τραγουδίστρια καλείται να μιλήσει για την προσπάθειά της αυτή.
 Μιλώντας στο ‘Ναι, Μαζί μπορούμε’ η Άννα Βίσση δηλώνει πως «Έχω βοηθήσει από πολύ παλιά κάποιους ανθρώπους που ασχολούνται με τη φιλανθρωπία, αλλά με το Sophia κάτι με έχει δέσει πιο πολύ. Δεν ξέρω τι είναι αυτό. Ίσως τα παιδιά, ίσως το όνομά του, ίσως γιατί είχα την ευκαιρία να δω πιο πολύ και πραγματική δουλειά. Έκανα και αυτό το ταξίδι με το ίδρυμα που έχει γράψει στην ψυχή μου».

Ακόμα προσθέτει πως «Τώρα με συγκινεί και με ενδιαφέρει ακόμα περισσότερο, γιατί η χώρα μας αντιμετωπίζει ένα πολύ άμεσο πρόβλημα και ιδιαίτερα τα παιδιά μας και δεν το αντέχουμε να το βλέπουμε αυτό. Χαίρομαι πολύ που το Sophia λοιπόν έστρεψε τα μάτια και την προσοχή και σε αυτά τα παιδιά που έχουν μεγάλη ανάγκη. Είναι πολύ γλυκό αυτό που έχουν σκεφτεί και συναισθηματικό». Αναφέρθηκε επίσης στην κρίση της χώρας μας, λέγοντας «Αυτό που βρίσκω άδικο πάνω στην κρίση και πιστεύω είναι, πως όποιος και να έκλεψε, είναι πλέον ‘ο κλέψας, του κλέψαντος’.

Αυτό που συμβαίνει και είναι πολύ άσχημο είναι να βλέπεις τους γονείς να ξυπνάνε το πρωί και να μην ξέρουν τι να κάνουν και πώς να βοηθήσουν τα παιδιά τους. Αυτό για μένα είναι το κατώτερο σκαλί της εξαθλίωσης και της αδικίας. Ευτυχώς όμως όταν έρχεται το θέμα στα παιδιά ο κόσμος είναι πολύ γενναιόδωρος»

. Συνεχίζει, μιλώντας για το φιλανθρωπικό ίδρυμα Sophia «Θα κάνουμε πολλά για το ίδρυμα» δηλώνει, ενώ η ίδια συμβάλλει, δημοπρατώντας την πρώτη μπλούζα που έφτιαξε η κόρη της, εξιστορώντας ταυτόχρονα την προσωπική της ιστορία γι’ αυτήν. Τέλος, αναφέρει πως και η κόρη της βρίσκεται στην Αθήνα την περίοδο αυτή και θέλει να βοηθήσει στο εγχείρημα αυτό, ενώ ετοιμάζουν μια έκπληξη που έχει να κάνει με… τέννις. –

www.tralala.gr

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...