Έγκλημα στην Κυπαρισσία: Πώς ένας καβγάς για ένα συμβόλαιο κινητού κατέληξε στη δολοφονία του 39χρονου

Αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν πώς ο 72χρονος σκότωσε τον 39χρονο πατέρα ενός παιδιού γιατί είχε παράπονα για τον λογαριασμό του κινητού του– Συγκλονισμένοι οι κάτοικοι

Μια διακοπή συμβολαίου κινητής τηλεφωνίας και τα παράπονα για τον λογαριασμό φαίρονται ότι «όπλισαν» το χέρι του 72χρονου που σκότωσε εν ψυχρώ τον 39χρονο, πατέρα ενός παιδιού, μέσα στο κατάστημά του στην περιοχή της Κυπαρισσίας, προκαλώντας σοκ σε όλη την περιοχή.

Φως στο στυγερό αλλά και αδιανόητο έγκλημα, που έγινε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, δίνουν οι μαρτυρίες των αυτοπτών μαρτύρων. Ο 72χρονος, όπως αναφέρει το best-tv.gr, σε έντονο ύφος απαιτούσε να του διακόψουν το συμβόλαιο κινητής τηλεφωνίας και διατύπωνε παράπονα για τον λογαριασμό του. Ο 39χρονοςΚώστας Καρυτινός,φέρεται ότι του απαντούσε πολύ ευγενικά και απαντούσε στις ερωτήσεις του.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε ότι είδε έναν κύριο να «ωρύεται», όπως είπε χαρακτηριστικά, και να ζητά διακοπή συμβολαίου, με το θύμα να του απαντά ευγενικά. «Κάποια στιγμή το θύμα του ζήτησε ευγενικά να βγει έξω γιατί περιμένει κόσμος», λέει ο αυτόπτης μάρτυρας, που λίγο αργότερα έμαθε τι είχε συμβεί.

Ο 72χρονος έφυγε μαινόμενος από το κατάστημα και όταν επέστρεψε είχε μαζί του ένα όπλο. Σημάδεψε τον 39χρονο ιδιοκτήτη και τον πυροβόλησε εν ψυχρώ στην κοιλιακή χώρα, προκαλώντας του σοβαρά τραύματα. Το θύμα μεταφέρθηκε σε πολύ κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας. Ήταν όμως αργά. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών υπέκυψε στα τραύματά του.

Το φονικό επεισόδιο σημειώθηκε  λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης στην Κυπαρισσία, όταν ο 72χρονος άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε τον επιχειρηματία Κώστα Καρυτινό, μέσα στο κατάστημά του, που εμπορεύεται είδη τεχνολογίας.«Είμαι σοκαρισμένη από αυτό που έχει συμβεί. Η αλήθεια είναι πως εμείς αν και δίπλα δεν ακούσαμε κάτι παρά μόνο την φασαρία που γινόταν. Βγήκαμε έξω και μάθαμε πως κάποιος ηλικιωμένος κουστουμαρισμένος πυροβόλησε τον ιδιοκτήτη του καταστήματος Γερμανός και έφυγε τρέχοντας. Μάθαμε ότι παραδόθηκε κιόλας. Δυστυχώς όπως ακούσαμε το παιδί τραυματίστηκε σοβαρά στην κοιλιακή χώρα. Ήρθε το ΕΚΑΒ, παρέλαβε το παλικάρι και η αστυνομία. Το παλικάρι πρέπει να είναι κοντά στα 40, ευγενέστατος, ήσυχος, κύριος στη δουλειά του σε όλα του. Είχε παντρευτεί πριν δυο χρόνια και από το γάμο του έχει αποκτήσει και ένα μωράκι. Όπως μάθαμε όλα έγιναν για κάποιον λογαριασμό δεν έχω καταλάβει ακριβώς», ανέφερε χαρακτηριστικά.



«Ο άτυχος 39χρονος ήταν φρεσκοπαντρεμένος και έχει ένα παιδάκι ενός έτους, ήταν φιλικός και βοηθούσε πάντα όποιον πήγαινε να του ζητήσει την βοήθεια του. Όταν ο 72χρονος ηλικιωμένος πήγε στο κατάστημα και πυροβόλησε τον άτυχο άντρα, έξω από το κατάστημα τουυπήρχε κόσμος που περίμενε στην ουρά»  είπε στο protothema.gr ο δήμαρχος Τριφυλίας, Γιώργος Λεβεντάκης, περιγράφοντας το τραγικό περιστατικό.

Η ανακοίνωση της αλυσίδας ΓΕΡΜΑΝΟΣ για το θέμα

Ανακοίνωση για το τραγικό περιστατικό εξέδωσε η αλυσίδα καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ, για την οποία εργαζόταν ο 39χρονος.

Σε αυτήν, αναφέρονται τα εξής:

«Η ΓΕΡΜΑΝΟΣ επιβεβαιώνει ότι σήμερα, γύρω στις 12:00, ένοπλος άνδρας μπήκε στο κατάστημα της Κυπαρισσίας, εν ώρα λειτουργίας, και πυροβόλησε τον ιδιοκτήτη του. Ο συνεργάτης μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, όπου και κατέληξε.
Οι υπόλοιποι εργαζόμενοι στο κατάστημα, αν και υπέστησαν σοκ, είναι καλά στην υγεία τους.

Τα αίτια του τραγικού αυτού περιστατικού διερευνώνται από τις Αρχές.

Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για την απώλεια του συνανθρώπου και συνεργάτη μας, και είμαστε δίπλα στην οικογένεια και τους συναδέλφους του για ό,τι χρειαστούν».


Φωτογραφίες: TharrosNews



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...