Τι εντόπισαν οι αστυνομικοί μετά την κατάσχεση του κινητού τηλεφώνου του 54χρονου – Τραύμα ανάμεσα στα φρύδια έφερε η άτυχη γυναίκα σύμφωνα με την ιατροδικαστή – Στον εισαγγελέα ο συζυγοκτόνος
Η κατάσχεση του κινητού τηλεφώνου του 54χρονου – στο πλαίσιο της προανακρίσης – που το μεσημέρι της Τρίτης δολοφόνησε τη 43χρονη σύντροφό του στη Σωτηρίτσα «έκρυβε» σημαντικά ευρήματα για τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσής Ασφάλειας Λάρισας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες τnς εφημερίδας «Ελευθερία», ο δράστης φέρεται να έχει ηχογραφήσει τη στιγμή της δολοφονίας, πράξη που δεν έχει προηγούμενο. Σύμφωνα με άλλες πηγές στο ηχητικό αρχείο ακούγονται διάλογοι μεταξύ του δράστη και του θύματος, όπως και πυροβολισμοί.

Η κατασχεθείσα συσκευή θα αποσταλεί για εξέταση στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

Θυμίζεται πως το έγκλημα σημειώθηκε σε ταβέρνα της περιοχής, ιδιοκτησίας του αδερφού της άτυχης γυναίκας, η οποία εργαζόταν εκεί από τον Μάρτιο. Την 43χρονη τραυμάτισε θανάσιμα ο 54 ετών σύζυγός της (με καταγωγή από τη Λιβαδειά) πυροβολώντας τη με περίστροφο σε διάφορα σημεία του σώματος. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που ανέφερε η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή, στο θύμα εντοπίστηκε τραύμα από σφαίρα ανάμεσα στα φρύδια, που εκτιμάται ότι μπορεί και να αποτέλεσε τη χαριστική βολή.

Απολογείται σήμερα ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος

Μέχρι και το πρωί Τετάρτης ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος παρέμενε στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, στο Αστυνομικό Μέγαρο της Νεάπολης.

Μέσα στην ημέρα, θα γίνει η μεταγωγή του στο Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας, όπου θα περάσει από τον Εισαγγελέα, ενώ στη συνέχεια θα απολογηθεί στον Ανακριτή.

protothema.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...