Έγκλημα στον Πύργο: Στο νοσοκομείο η 6χρονη κόρη του δράστη

Μέχρι να ολοκληρωθεί η κοινωνική έρευνα που θα προσδιορίσει αν το περιβάλλον είναι κατάλληλο για να συνεχίζει να ζει το 6χρονο κοριτσάκι ή θα πρέπει να φιλοξενηθεί σε κάποια κοινωνική δομή

Στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Πύργου, βρίσκεται από το Σάββατο το 6χρονο κοριτσάκι του οποίου ο πατέρας προφυλακίστηκε για τη δολοφονία του 27χρονου Πακιστανού στον Πύργο.

Ο Εισαγγελέας Ηλείας έκρινε ότι έπρεπε να φιλοξενηθεί το παιδί, το οποίο είναι καλά στην υγεία του και δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα. Ωστόσο, σύμφωνα με το patrisnews, κρίθηκε σκόπιμο να απομακρυνθεί από το παραβατικό περιβάλλον του σπιτιού, αφού και οι δύο του γονείς έχουν συλληφθεί.

Ο 27χρονος πατέρας, μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος ενώ η 23χρονη σύζυγός του και μητέρα του παιδιού, αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους .

Μάλιστα, χθες το πρωί, η μητέρα του κοριτσιού βρισκόταν στο πλευρό του, αφού θα φιλοξενηθεί στο Νοσοκομείο του Πύργου, μέχρι να ολοκληρωθεί η κοινωνική έρευνα που θα προσδιορίσει αν το περιβάλλον είναι κατάλληλο για να συνεχίζει να ζει το 6χρονο κοριτσάκι ή θα πρέπει να φιλοξενηθεί σε κάποια κοινωνική δομή.

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/277971-Egklema-ston-Pyrgo-Sto-nosokomeio-e-6chrone-kore-toy-draste ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...