Έδειξαν το ταλέντο τους!

Το ζεστό χειροκρότημα των θεατών κέρδισαν τα παιδιά που συμμετείχαν στον αγώνα επίδειξης που προηγήθηκε της αναμέτρησης ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΕΚ. Παιδιά ηλικίας 12-13 ετών από την Ακαδημία ποδοσφαίρου του Παναιτωλικού αγωνίστηκαν με παιδιά αντίστοιχης ηλικίας από την περιοχή Αγγελοκάστρου, προσφέροντας ωραίο θέαμα στους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο.
Ήταν μια πρώτη προσπάθεια να ζωντανέψουν εικόνες από το παρελθόν, όταν τα «τσικό» των ομάδων πριν τα παιχνίδια των Ανδρικών τμημάτων τους, αγωνίζονταν μπροστά σε κοινό.

 Προσπάθεια που θα συνεχιστεί στα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια, στα οποία θα φιλοξενηθούν παιδιά από άλλες περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας.
Ο υπεύθυνος των Τμημάτων Υποδομής του Παναιτωλικού Γιάννης Νταλακούρας δήλωσε:
«Ήταν μια ιδέα που συζητήθηκε με τον πρόεδρο και το διοικητικό συμβούλιο και χωρίς πολύ σκέψη θελήσαμε να υλοποιήσουμε. Για όλους μας, ο Παναιτωλικός είναι αναπόσπαστο κομμάτι της Αιτωλοακαρνανίας και θέλουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά του νομού μας να βρεθούν κοντά μας και αν έχουν τις δυνατότητες να αποτελέσουν στο μέλλον μέλη της ομάδας μας. Τα παιδιά που αγωνίστηκαν στο πρώτο παιχνίδι έμειναν ενθουσιασμένα από τη συμμετοχή τους και γενικότερα από την εμπειρία που έζησαν αγωνιζόμενα μπροστά σε τόσους φιλάθλους, κερδίζοντας το χειροκρότημα».
Η ΠΑΕ Παναιτωλικός μετά το τέλος του αγώνα φιλοξένησε τα παιδιά στην κερκίδα που διατίθεται για τα Τμήματα Υποδομής του Παναιτωλικού και παρακολούθησαν τον αγώνα πρωταθλήματος Super League με την ΑΕΚ. 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...