Δείτε σε λίγο δηλώσεις καθώς και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ 3

ΑΙΑΝΤΑΣ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ 0

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής στο φετινό πρωτάθλημα σημείωσε ο Ναυπακτιακός Αστέρας που έδειξε το καλύτερο πρόσωπο από όλα τα επίσημα παιχνίδια που έχει παίξει. Η ομάδα του Γιάννη Νταλακούρα αν και σε κάποιες φάσεις των φιλοξενούμενων καρδιοχτύπησε καθώς η ομάδα του κ. Γαβριλόπουλου είχε δύο δοκάρια κατάφερε στην πρώτη του καλή στιγμή στο παιχνίδι με τον εκπληκτικό Χρήστο Μπατσή που έχει εντυπωσιάσει με το ξεκίνημα του πρωταθλήματος και ο οποίος σημείωσε ένα πανέμορφο γκολ βάζοντας την ομάδα του σε θέση οδηγού και συγχρόνως διώχνοντας το άγχος .

Το 2-0 ήρθε λίγο αργότερα με τον νεοαποκτηθέντα Μενσά που βρίσκει ρυθμό και δείχνει κι αυτός πόσο μπορεί να βοηθήσει την ομάδα της Ναυπάκτου. Ο Ναυπακτιακός παρά το άτυχο ξεκίνημα με δύο αναγκαστικές αλλαγές Μπλέτσα και Μαχαίρα δεν πτοήθηκε και κατάφερε με τον Ρουμπάτο στο 47′ να πετύχει ακόμη ένα τέρμα και να κάνει το 3-0 καθαρίζοντας το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο. Αξίζει να αναφέρουμε πως και η παρουσία του κόσμου ζέστανε την ατμόσφαιρα και βοήθησε τους παίκτες της ομάδας να φτάσουν στη πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Τώρα ο Ναυπακτιακός αντιμετωπίζει στη Πάτρα τον Διαγόρα Βραχναίκων .

Ναυπακτιακός: Νταλακούρας: Σίμος , Αργυρόπουλος , Γιαννόπουλος , Χριστόπουλος , Μπατσής, Μαχαίρας(13’Κοντογιάννης), Παλαιοπάνος(72’Σταθόπουλος), Μενσά(72’Ναουμίδης), Καψάσκης, Νιφορόπουλος, Μπλέτσας(32’Ρουμπάτος).

Αίαντας Γαστούνης: Γαβριλόπουλος: Λαδάς, Μπουρδέκας,Κατελούζος(46’Σταθατος), Ριλντι, Βράπι(82’Ντρέου), Τσακοπιάκος, Δούλος(82’Παπαχριστόπουλος),Βράλι, Καράμπελας(39’Ρούνης), Ντελκάδο(73’Στάνης).



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...