Έδωσαν τα χέρια Απόλλων Ευπαλίου και Νίκος Κόκκινος!

Ο Νίκος Κόκκινος θα είναι ο προπονητής του Απόλλωνα Ευπαλίου τα δύο προσεχή χρόνια. Οι δύο πλευρές βρίσκονταν σε συζητήσεις τις τελευταίες μέρες και σήμερα έκλεισε και τυπικά η συμφωνία.

Ο πρώην προπονητής του Φωκικού και του Αετού Λιδεωρικίου αναλαμβάνει τα ηνία των περσινών πρωταθλητών Φωκίδας σε έναν ορίζοντα διετίας. Στόχος στο πλάνο που χάραξαν ΔΣ του Απόλλωνα και ο νέος τεχνικός είναι η δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συγκροτήματος τη φετινή σεζόν και η επάνοδος στη Γ Εθνική, όπου με προπονητή το Νίκο Κόκκινο και με ένα δημιουργημένο συμπαγές σύνολο να επιτευχθεί ο στόχος της καθιέρωσης των Δωριέων σε μόνιμη βάση στα γήπερα πέραν της Φωκίδας.

Ο Πρόεδρος του ΔΣ του Απόλλωνα, Γιάννης Κούγιας, δήλωσε για την πρόσληψη του νέου προπονητή: “Ο Νίκος Κόκκινος ένας άνθρωπος με μεγάλη πείρα και γνώσεις στο χώρο του ποδοσφαίρου, ένας πραγματικός δάσκαλος του αθλήματος και, ταυτόχρονα, ένας φιλοσοφημένος άνθρωπος. Ιδιαίτερα θετική εντύπωση μας προκάλεσε το ότι έδειξε πως ήθελε πολύ να έρθει στην ομάδα. 

Είχαμε ταύτιση απόψεων και στόχων και προχωράμε πλένο μαζί σε ορίζοντα διετίας με πρώτο στόχο τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου που σε πρώτη φάση να κατακτήσει το πρωτάθλημα στη Φκωίδα του χρόνου και εν συνεχεία την καθιέρωσή μας στη Γ΄Εθνική».

Από την πλευρά του ο Νίκος Κόκκινος τόνισε για τη συμφωνία με το σύλλογο του Ευπαλίου: “Είμαι πολύ χαρούμενος για την εξέλιξη αυτή. Ο Απόλλων και οι διοικούντες είναι ένα σωματείο που διακρίνονται για το ήθος και την αξιοπρέπειά τους, ενώ μου ταιριάζει επιπλέον και η φιλοσοφία τους για το ποδόσφαιρο. Από την πλευρά μου τους ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου και υπόσχομαι σκληρή και συστηματική δουλειά για την επίξετυξη των στόχων που θέσαμε”. 

Ο Νίκος Κόκκινος είναι κάτοχος πτυχίου ΟΥΕΦΑ Β’ προπονητικής ποδοσφαίρου, έχει δρομολογήσει τη διαδικασία για την απόκτηση του πτυχίου ΟΥΕΦΑ Α’, συμμετείχε σε διεθνή σεμινάρια (Αγγλία, Ιταλία) και διαθέτει μακρά εμπειρία στους πάγκους, καθώς εργάζεται ως προπονητής από το 1989.

Διετέλεσε μόνιμος σκάουτερ του ΓΙΑΝΝΗ ΚΥΡΑΣΤΑ στον Παναθηναϊκό και σε άλλες ομάδες για μια δεκαπενταετία, εργάστηκε σε σειρά ομάδων σε Α’ & Β’ ΕΠΣ Αθηνών και ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής ως πρώτος προπονητής και συνέβαλε στη δημιουργία και την οργάνωση της Ακαδημίας Κηφισιάς και αργότερα της Ακαδημίας του Α.Ο. Κρυονερίου.

Στην προπονητική του διαδρομή ανέδειξε και προώθησε πολλούς νέους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στη Super League & Football League.Επίσης, διατέλεσε πρόεδρος ” Π.Α.Ε. Γ.Σ.Καλλιθέα” στη Football League. Πρόπερσι ήταν προπονητής στο Φωκικό στη Γ Εθνική και πέρσι στον Αετό Λιδωρικίου.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...