Παίκτης του Ναυπακτιακού Αστέρα και ο Ραφαήλ Σούκιας. Το νέο απόκτημα της ομάδας της Ναυπάκτου έχει καταγωγή από την Ημαθία ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Βέροια στην συνέχεια έκανε το μεγάλο άλμα και πήγε στον Ολυμπιακό Πειραιώς. Στην Κ20 του Ολυμπιακού αγωνίστηκε ως βασικός τρία χρόνια, με τους Νέους του Ολυμπιακού όπου πανηγύρισε και τον τίτλο του πρωταθλητή, ενώ το πιο σημαντικό ήταν ότι έφτασε στους “8” του Next Gen Series.

Ο Σούκιας έγραψε τη δική του ιστορία με την U-20 του Ολυμπιακού αφού σημείωσε το πρώτο ευρωπαϊκό γκολ της ακαδημίας των “ερυθρόλευκων” σε επίσημη ευρωπαϊκή διοργάνωση. Συγκεκριμένα, είχε κάνει το 1-0 με την Άρσεναλ στο “Γ. Καραϊσκάκης” για το NextGen Series στο τελικό 2-0 του Ολυμπιακού Επόμενο βήμα, η μεταγραφή του στον Πλατανιά (1 συμμετοχή στη Super League και μία στο Κύπελλο Ελλάδος) με ενδιάμεσο δανεισμό στον ΑΟ Χανιών. Στην συνέχεια αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τη φανέλα του Ερμή Ζωνιανών, έπαιξε με απόλυτη επιτυχία σε Θεσπρωτό και Δίστομο και πέρυσι στην ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος στην Νίκη Αγκαθιάς. Έχει χριστεί στο παρελθόν 13 φορές διεθνής με τις μικρές Εθνικές, ενώ έχει πετύχει και 2 γκολ.

Σύμφωνα με πληροφορίες η μεταγραφική ενίσχυση δεν έχει τελειώσει για τον Ναυπακτιακό καθώς η διοίκηση είναι κοντά σε μερικές ακόμη ανακοινώσεις.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...