Έκανε το 4Χ4 και παραμένει στην κορυφή η ΑΕ Ευηνοχωρίου!

Μεγάλο διπλό πήρε την ΑΕ Ευηνοχωρίου το απόγευμα του Σαββάτου, σε μια δύσκολη έδρα από ένα πολύ δυνατό αντίπαλο, την Αναγέννηση Στάνου. 

Μετά τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές η ομάδα του Θανάση Διαμαντόπουλου βρίσκεται μόνη πρώτη στην βαθμολογία με το απόλυτο των βαθών,  με τρεις εκτός έδρας αγώνες και έναν εντός, κρατώντας παράλληλα ανέπαφη την εστία της. Στο αγωνιστικό μέρος,  ο αγώνας από την αρχή είχε γρήγορο ρυθμό και από τις δύο ομάδες.

Η ομάδα της Στάνου μπήκε πιο δυναμικά και είχε την  πρωτοβουλία  για τα πρώτα 15 λεπτά, όπου μετά το Ευηνοχώρι ισορρόπησε το παιχνίδι και δημιούργησε φάσεις στη αντίπαλη εστία.

Κυριάρχησε το παιχνίδι κέντρου με δυνατές μονομαχίες και αρκετές προσπάθειες για δημιουργία φάσεων και από τους δύο αντιπάλους.

Το δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Ευηνοχωρίου έγινε απειλητική, δημιούργησε δύο πολύ καλές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ με κεφαλιές του Δημαρά και του Ταμπάκη. Και ενώ όλα έδειχνα ότι το παιχνίδι θα τελειώσει χωρίς τέρματα , στο 93’ με προβολή ο Ταμπάκης πετυχαίνει το νικητήριο γκολ και χαρίζει τους 3 πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του.        

 Κυριότερες φάσεις και γκολ

39’  δυνατό σουτ του Αλμπάνη, η μπάλα περνά  λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Λασπίτη.

51’ από αριστερά σέντρα του Κοσμά, ο Δημαράς μέσα στην περιοχή μόνος του πιάνει την κεφάλια και η μπάλα καταλήγει άουτ χάνοντας μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ.

59’  φάουλ από δεξιά με τον Καλαβριζιώτη,  η μπάλα περνά χαμηλά, ο Κάκκος προσπαθεί με προβολή για το γκολ αλλά η μπάλα περνά λίγο άουτ

61’ Ο Μακρυπίδης γυρίζει μέσα στην περιοχή, επιχειρεί σουτ και η μπάλα περνά λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Μπότα

62’  Ο Νταλαπέρας έξω από την περιοχή αλλά το σουτ είναι πολύ άστοχο

69’ σέντρα από αριστερά ο Χαλαζιάς, πιάνει  την κεφάλια ο Ταμπάκης και αστοχεί μέσα από τη μικρή περιοχή.

93’ ΓΚΟΛ, κεφαλιά του Κοσμά, στην πορεία της μπάλας ο Ταμπάκης μέσα από τη μικρή περιοχή και με προβολή σπρώχνει τη μπάλα στα δίχτυα και κάνει το 0-1 για το Ευηνοχώρι

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΤΑΝΟΥ: (Τάσος Σπαής – Γιάννης Καραβασίλης) Λασπίτης, Βασιλάρης, Κοντός Κ. (77’ Κοντός Σπ.) ,Κόκκαλης, Μπακαδήμας, Αλπέντζος, Κοτρόστος (88 Μασάρας), Πετανίτης (65’ Καρακασίδης), Νταλαπέρας (78’ Θεοδωράκης), Γώγα, Μακρυπίδης.

Α.Ε. ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ (Θανάσης Διαμαντόπουλος) Μπότας,Παλιάτσας, Κοντομήτσος, Κουτρουμάνης, Κάκκος, Κοσμάς (90 Κουτσοσπύρος), Δημαράς (88’ Τριώτης) , Χαλαζίας, Καλαβριζιώτης, Γεωργίου (64’ Ταμπάκης), Αλμπάνης.

Το ευχαριστώ για την φιλοξενία, και τα περαστικά στον Γιάννη Μιχαλόπουλο..

Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία την ομάδα της Αναγέννησης Στάνου.

Το Δ.Σ. της ομάδας μας εύχεται στον  ποδοσφαιριστή μας Μιχαλόπουλο Ιωάννη περαστικά και γρήγορα ξανά κοντά μας,  μετά τον σοβαρό τραυματισμό του την προηγούμενη αγωνιστική, όταν στην φάση που κέρδισε το πέναλτι, από την ανατροπή του έσπασε το ακρώμιο της κλείδας.  

Πηγή: Αθλητική Ένωση Ευηνοχωρίου



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...