Έκκληση Τραμπ στους υποστηρικτές του: «Όχι στη βία, όχι στην παρανομία και όχι βανδαλισμούς οποιουδήποτε είδους»

Έκκληση Τραμπ στους υποστηρικτές του: «Όχι στη βία, όχι στην παρανομία και όχι βανδαλισμούς οποιουδήποτε είδους»
Τραμπ

Μπορεί ο Ντόναλντ Τραμπ να είναι στριμωγμένος τις τελευταίες ώρες, όντας κατηγορούμενος για την εισβολή των υποστηρικτών του στο Καπιτώλιο, στις 6 Ιανουαρίου, ωστόσο δεν δείχνει διατεθειμένος να δώσει… αφορμές για επανάληψη παρόμοιων γεγονότων. Στο πλαίσιο αυτό, ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ έκανε έκκληση προς τους υποστηρικτές του να μην οργανώσουν νέες διαδηλώσεις.

Την ώρα που το κέντρο της Ουάσινγκτον θυμίζει ολοένα και περισσότερο στρατόπεδο, ενόψει της ορκωμοσίας του Τζο Μπάιντεν την επόμενη εβδομάδα, ορισμένοι από τους υποστηρικτές του απειλούν πως όσα έγιναν πριν μια εβδομάδα ήταν απλώς το… πρώτο πιάτο.

Στη σύντομη ανακοίνωση που εξέδωσε, την ώρα που η Βουλή των Αντιπροσώπων συζητά την παραπομπή του, ο Τραμπ ζητά «από όλους τους Αμερικανούς» να επικρατήσει ηρεμία.

«Υπό το φως των αναφορών για περισσότερες διαδηλώσεις, σας παροτρύνω ΟΧΙ στη βία, ΟΧΙ στην παρανομία και ΟΧΙ βανδαλισμούς οποιουδήποτε είδους», γράφει ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Δεν είναι αυτά που αντιπροσωπεύω και δεν είναι αυτά που αντιπροσωπεύει η Αμερική. Καλώ ΟΛΟΥΣ του Αμερικανούς να βοηθήσουν να χαλαρώσουν οι εντάσεις και να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Σας ευχαριστώ», προσθέτει σε αυτήν την ανακοίνωση.

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...