Έκλεβαν αυτοκίνητα για να «σηκώνουν» ταχυδρομεία και επιχειρήσεις

Προετοίμαζαν τη δράση τους από τον περασμένο Δεκέμβριο δυο διαρρήκτες που έβαλαν στόχο τα ταχυδρομεία και τις επιχειρήσεις σε περιοχές των Σερρών.

 Από τότε είχαν κλέψει τρία Ι.Χ. από περιοχές της Χαλκιδικής και της Θεσσαλονίκης για να τα χρησιμοποιήσουν στις κλοπές.

Μέσα σε μόλις εννέα ημέρες οι δυο Έλληνες ηλικίας 37 και 39 χρόνων διέρρηξαν ένα υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ., δυο πρατήρια υγρών καυσίμων, μια εταιρεία ταχυμεταφορών, μια καφετέρια και μια ειδών οικιακής χρήσης, από τα οποία έκλεψαν συνολικά 2.630 ευρώ, ενώ «σήκωσαν» διάφορα εμπορεύματα και ένα χρηματοκιβώτιο που όταν το άνοιξαν διαπίστωσαν ότι ήταν άδειο.

Το ξεφορτώθηκαν σε περιοχή των Σερρών, όπου βρέθηκε, ενώ δυο από τα κλεμμένα οχήματα εντοπίστηκαν εγκαταλελειμμένα σε περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα, οι δράστες είχαν κάψει το ένα για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους. Ωστόσο, άφησαν σε κάποια από τα ευρήματα ίχνη του γενετικού υλικού τους, από τα οποία ταυτοποιήθηκαν.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για να διαπιστωθεί αν διέπραξαν κι άλλες και αν διέθεταν και συνεργούς.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/278323-Ekleban-aytokineta-gia-na-sekonoyn-tachydromeia-kai-epicheireseis ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...