Έκλεισαν τα σχολεία στην Κρήτη λόγω κακοκαιρίας

Έκλεισαν τα σχολεία στην Κρήτη λόγω κακοκαιρίας
Η επέλαση του χιονιά κρατάει δεκάδες σχολεία σήμερα κλειστά, κυρίως σε ορεινούς δήμους και απομακρυσμένα χωριά. Μπροστά στον κίνδυνο αποκλεισμού των μαθητών ή ατυχήματος κατά τη μεταφορά τους λόγω παγετού. Αρκετοί δήμοι ανακοινώνουν το κλείσιμο των σχολείων τους.

Σύμφωνα με το prismanews.gr, από χθες, ο δήμος Βιάννου ανακοίνωσε ότι το γυμνάσιο, το λύκειο και ο παιδικός σταθμός του χωριού σήμερα δεν θα λειτουργήσουν. Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία σε Οροπέδιο Λασιθίου και Ανώγεια.

Στο δήμο Γόρτυνας, κλειστά θα μείνουν τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε Αγία Βαρβάρα και Ρούβα, ενώ στο δήμο Μινώα Πεδιάδας, εξαιτίας της χιονόπτωση και των χαμηλών θερμοκρασιών που επικράτησαν στη διάρκεια της νύχτας στο σύνολο σχεδόν των οικισμών της ευρύτερης περιοχής του Δήμου, κλειστά παραμένουν σήμερα όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Σε κάθε περίπτωση, οι γονείς μαθητών ορεινών χωριών καλό θα ήταν να επικοινωνούν με τη διεύθυνση του σχολείου για να ενημερωθούν αν θα λειτουργήσει σήμερα.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πηγή: brifingnews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...