Έκλεισε εντυπωσιακά το Ionian Beach Volley

Λαμπρούση-Νομικού οι νικήτριες στο IonianBeachVolley στο Κανάλι Πρέβεζας

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στο Hotel Esperanza στο Κανάλι Πρέβεζας το Ionian Beach Volley 2012, και με νικήτριες όπως και στη Βόνιτσα το δίδυμο Λαμπρούση-Νομικού.

Από την Παρασκευή 13/7 έως και την Κυριακή 15/7 στην παράλια του Καναλίου Πρέβεζας, 12 ομάδες από την Ήπειρο και όλη την Ελλάδα αγωνίστηκαν μεταξύ τους, προσφέροντας ιδιαίτερο θέαμα στον καυτό ήλιο και την άμμο.

Το Τουρνουά σημείωσε μεγάλη επιτυχία από κάθε πτυχή της διοργάνωσης. Ο κόσμος κατά τη διάρκεια των τριών ημερών, χειροκρότησε τους αθλητές -ηττημένους και νικητές- μέχρι και τη λήξη της διοργάνωσης. Ωστόσο, οι ημιτελικοί και τελικοί έδωσαν ξεχωριστή νότα στη σημερινή ζεστή μέρα.

Την τελική τριάδα των νικητών αποτέλεσαν στην 1η θέση οι Μαρία Νομικού και Τζίνα Λαμπρούση, στην 2η θέση Γιώτα Διώτη και Ιωάννα Σιούλα, και στην 3η θέση Μαίρη Δημητρίου και Έφη Ζαβογιάννη.

Μετά τη λήξη των τελικών, ακολούθησαν οι απονομές των επάθλων και οι βραβεύσεις.

Τις απονομές στην νικήτρια ομάδα Λαμπρούση Νομικού πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Χρήστος Μπαΐλης, ενώ για τη δεύτερη θέση ο Αντιπρόεδρος της ΕΣΠΕΔΕ κ. Δημήτρης Παρασκευάς, και για την τρίτη θέση ο Πρόεδρος Ξενοδόχων Πρέβεζας και ιδιοκτήτης του HOTEL ESPERANZA που φιλοξένησε και το τουρνουά κ. Πολύκαρπος Χαλκίδης.

Όλες οι αθλήτριες που αγωνίστηκαν στο Ionian Beach Volley από την πλευρά τους χάρισαν στον κ. Πολύκαρπο Χαλκίδη μια φανέλα της Εθνικής μας ομάδας με τις υπογραφές τους και την επίσημη μπάλα του τουρνουά.

ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΒΑΡΤΖΙΩΤΗ/ΛΑΠΠΑ-ΒΑΜΒΑΚΟΥΣΗ/ΤΣΟΧΑΝΤΖΗ 2-0

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ/ΖΑΒΟΓΙΑΝΝΗ-ΙΒΕΛ.ΑΒΡΑΜΟΒΑ/ΓΚΑΜΠ.ΑΒΡΑΜΟΒΑ 2-0

ΒΑΡΤΖΙΩΤΗ/ΛΑΠΠΑ-ΛΑΜΠΡΟΥΣΗ/ΝΟΜΙΚΟΥ 0-2

ΔΙΩΤΗ/ΣΙΟΥΛΑ- ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ/ΖΑΒΟΓΙΑΝΝΗ 2-1(ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ)

ΓΚΙΑΟΥΡΗ/ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ-ΛΑΜΠΡΟΥΣΗ/ΝΟΜΙΚΟΥ 0-2(ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ)

ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ/ΖΑΒΟΓΙΑΝΝΗ- ΓΚΙΑΟΥΡΗ/ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ 2-0

ΤΕΛΙΚΟΣ

ΔΙΩΤΗ/ΣΙΟΥΛΑ-ΛΑΜΠΡΟΥΣΗ/ΝΟΜΙΚΟΥ 1-2 (21-16, 9-21,11-15)

.................

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...