Έκλεισε η Λεωφόρος Σχιστού – Πραγματοποιούνται απεγκλωβισμοί

Ηκακοκαιρία «Μπάρμπαρα» σαρώνει τη χώρα και έχει προκαλέσει μεγάλα προβλήματα σε πολλές περιοχές της χώρας, ενώ όπως προειδοποίησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, Γιάννης Αρτοποιός στην ενημέρωση για την πορεία των φαινομένων αναμένονται πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και παγετός.Μάλιστα όπως ανέφερε χαρακτηριστικά τα φαινόμενα παρά την κατά τόπους «πρόσκαιρη ύφεση» αναμένεται να ενταθούν με ισχυρές χιονοπτώσεις.

Στην Αττική έχουν υπάρξει από το πρωί της Κυριακής προβλήματα σε κεντρικούς οδικούς άξονες του Λεκανοπεδίου καθώς ακόμα και η Αττική Οδός, ένα χρόνο μετά το χάος που προκάλεσε η κακοκαιρία «Ελπίς», έκλεισε προσωρινά.

Απεγκλωβισμοί στη Λεωφόρο Σχιστού

Τα προβλήματα πλέον παρατηρούνται στη Λεωφόρο Σχιστού όπου αρχικά σύμφωνα με όσα ανέφερε σε ανάρτησή της στο Facebook, η αντιπεριφερειάρχης Πειραιώς, Σταυρούλα Αντωνάκου, η κυκλοφορία δεν ήταν εφικτή χωρίς αλυσίδες.

Στη συνέχεια όμως σύμφωνα με την Τροχαία η Λεωφόρος Σχιστού έκλεισε και υπάρχει διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων από το ύψος της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη έως και τη συμβολή με Νέα Εθνική Οδό Αθηνών Κορίνθου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Μάλιστα η Σταυρούλα Αντωνάκου απηύθυνε έκκληση στους κατοίκους να μην μετακινούνται άσκοπα καθώς όπως σημείωσε ήδη πραγματοποιούνται απεγκλωβισμοί οδηγών.

tanea.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...