Έκλεισε και τυπικά ο πρώτος κύκλος αυτοοργάνωσης για το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής στην Αιτωλοακαρνανία.

Με την συγκρότηση της Συντονιστικής Επιτροπής της Δημοτικής Οργάνωσης Αγρινίου την Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022, έκλεισε και τυπικά ο πρώτος κύκλος αυτοοργάνωσης για το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής στην Αιτωλοακαρνανία.

Ανάλογες διαδικασίες πραγματοποιήθηκαν και στους υπόλοιπους Δήμους, απόρροια των οποίων είναι η παρουσία και η λειτουργία πλέον, επτά Αιρετών Δημοτικών Οργανώσεων σε ολόκληρο τον Νομό.

Ειδικότερα και σε ότι αφορά τους επικεφαλής των επιμέρους οργανώσεων, μέσα από τις διαδικασίες συγκρότησης εξελέγησαν οι εξής:

  1. Συντονιστική Επιτροπή Δήμου Αγρινίου, Συντονιστής : Κων/νος Τσουράπης, Αναπληρωτής : Κων/νος Καραλής.
  2. Συντονιστική Επιτροπή Ακτίου Βόνιτσας, Συντονιστής : Κων/ νος Μασούρας, Αναπληρωτής : Δημήτριος Στάχτιαρης.
  3. Συντονιστική Επιτροπή Δήμου Αμφιλοχίας, Συντονιστής : Αναστάσιος Μπρέκος, Αναπληρωτής : Αριστείδης Φακίτσας.
  4. Συντονιστική Επιτροπή Δήμου Θέρμου, Συντονιστής :Αλέξανδρος Καρτέρης, Αναπληρωτής : Βασιλική Παπαζησίμου.
  5. Συντονιστική Επιτροπή Μεσολογγίου, Συντονιστής : Χρήστος Λυμπέριος, Αναπληρωτής : Βαγγέλης Αλαφοδήμος.
  6. Συντονιστική Επιτροπή Δήμου Ναυπάκτου, Συντονιστής : Λαμπρινή Κυρίτση, Αναπληρωτής : Παναγιώτης Μακαντάσης.
  7. Συντονιστική Επιτροπή Δήμου Ξηρομέρου, Συντονιστής : Σπύρος Χατζαράς, Αναπληρωτής : Παναγιώτης Κρίθυμος.

Σκοπός των Τοπικών Συντονιστικών Επιτροπών είναι ο πολιτικός και οργανωτικός συντονισμός σε επίπεδο Δήμων, λαμβάνοντας ωστόσο υπ όψιν και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της κάθε περιοχής.

Προς αυτή την κατεύθυνση οι επιμέρους οργανώσεις πέραν των πολιτικών τους λειτουργιών, αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες και πραγματοποιούν δράσεις, προκειμένου να αναδείξουν τα προβλήματα και να προβάλουν τις προοπτικές των τοπικών τους κοινωνιών.

Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Νίκο Ανδρουλάκη, αλλά και το σύνολο των κομματικών οργανώσεων και πολιτικών οργάνων του στη πρώτη γραμμή, φιλοδοξεί να επαναφέρει την κοινωνία στο προσκήνιο και να εργαστεί για την προοπτική της και τους ανθρώπους της.

Αρκετά με τις παλινωδίες και την ανεπάρκεια της κυβέρνησης, καθώς και με το λαϊκισμό και διχαστικό λόγο της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η κοινωνία μας έχει φτάσει ή και ξεπεράσει τις αντοχές της και οι δύο τους συνεχίζουν να αδιαφορούν προκλητικά και να ερίζουν πάνω στα συντρίμμια των ανερμάτιστων πολιτικών τους.

Σαν Νομαρχιακή Επιτροπή Αιτωλοακαρνανίας ευχόμαστε στους επικεφαλείς και στα μέλη των νεοεκλεγμένων Τοπικών μας Συντονιστικών Επιτροπών, καλή δύναμη, με δεδομένη την συνεργασία και την στήριξη στον κοινό μας αγώνα.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...