Έκλεψαν κατάστημα κινητής τηλεφωνίας σε πορεία για τον Παύλο Φύσσα!

ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ                                                                                                                                            

Στην εξιχνίαση της υπόθεσης κλοπής κινητών τηλεφώνων από κατάστημα, που διαπράχθηκε κατά την διάρκεια συγκέντρωσης – πορείας στη μνήμη του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι, έφτασε ένα χρόνο μετά η ΕΛ.ΑΣ.

Ήταν 18 Σεπτεμβρίου 2015 όταν ομάδα ατόμων μέσα από το πλήθος διαδηλωτών με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, έσπασαν τη τζαμαρία του καταστήματος και εισέβαλαν σε αυτό, προκαλώντας

φθορές ενώ στη συνέχεια αφαίρεσαν χρήματα από το ταμείο και διάφορα προϊόντα, μεταξύ των οποίων και 18 συσκευές κινητής τηλεφωνίας κινητά τηλέφωνα.

Ύστερα από πολύμηνες έρευνες και αξιοποίηση όλου του προανακριτικού υλικού, ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή στην κλοπή εννέα ατόμων.  Από αυτούς οι τρείς – ένας 18χρονος Αλβανός και δύο Έλληνες ηλικίας 25 και 33 ετών- συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου κατηγορούμενοι μεταξύ άλλων για αδικήματα που εμπίπτουν στον νόμο περί ναρκωτικών, περί όπλων και περί βεγγαλικών.

Σε έρευνες στις οικίες τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα από τα κλεμμένα τηλέφωνα, ακατέργαστη κάνναβη βάρους 465 γραμμαρίων, 62 φυσίγγια, τρεις κάλυκες και μία κροτίδα.

Επιπλέον, για αποδοχή και διάθεση των προϊόντων κλοπής  κατηγορούνται και οι υπόλοιποι έξι δράστες. Από έρευνες στα σπίτια τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο επιπλέον εκ των αφαιρεθέντων κινητών τηλεφώνων.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση και των υπόλοιπων δραστών βρίσκεται σε εξέλιξη.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...