Έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα οι Ναυπάκτιοι της Πάτρας. Φωτο-ρεπορτάζ.

Σε λίγο βίντεο με ολόκληρη την εκδήλωση καθώς και στιγμιότυπα από την υπέροχη βραδιά.

Με μεγάλη επιτυχία όπως κάθε χρόνο πραγματοποιήθηκε η μια από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις για τους Εν Πάτραις Ναυπακτίους. Η δεύτερη εκδήλωση στις 10 Φεβρουαρίου του Αγίου Χαραλάμπου όπου ο μακροβιότερος σύλλογος γιορτάζει.

Να αναφερθούμε όμως στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε όπως κάθε χρόνο στο ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ στην Πάτρα και το οποίο ήταν κατάμεστο από κόσμο κάνοντας την τεράστια αίθουσα εκδηλώσεων να μοιάζει πολύ μικρή.

Στην όμορφη αυτή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε η κοπή της Βασιλόπιτας από τον Μητροπολίτη Ναυπάκτου & Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεο και στη συνέχεια ακολούθησαν απονομές αναμνηστικών πλακετών σε ανθρώπους από την Ναυπακτία που έχουν πετύχει σπουδαία πράγματα και τα οποία θα μπορέσετε να τα παρακολουθήσετε μέσα από το Nafpaktia news.gr στις επόμενες ώρες.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο του συνδέσμου , ο δήμαρχος Ναυπακτίας κ.Γκίζας , ο βουλευτής Αχαΐας κ. Φωτήλας, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Σιμάκης, ο αντιδήμαρχος κ. Κοτρωνιάς , οι δημοτικοί σύμβουλοι Ναυπακτίας κ. Κονίδας, κ. Δημητρόπουλος, κ. Σιαμαντάς και κ. Νταουσάνης , ο τέως περιφερειάρχης κ. Κατσιφάρας , εκπρόσωπος της Ι. Μητροπόλεως Πατρών , ο πρώην δήμαρχος Ναυπάκτου και πολιτευτής με την Νέα Δημοκρατία κ. Παπαθανάσης , ο περιφερειάρχης της Πυροσβεστικής υπηρεσίας κ. Γεωργακόπουλος, ο πρώην δήμαρχος Πατρας  κ. Καράβολας, η πρώην αντιδήμαρχος Πάτρας κ. Κουμπουρλή , ο πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου π. Καλλίνικος Γεωργάτος ,  οι πολιτευτές της Νέας δημοκρατίας στο νομό Αχαΐας κ. Γιαννιά και κ. Τσιγκρής, ο διευθυντής επικοινωνίας της Γέφυρας Α.Ε. κ. Φρέρης καθώς και πρόεδροι συλλόγων και κοινοτήτων από ολόκληρη τη Ναυπακτία.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...