Έκοψε την πίτα της χθες Κυριακή η Δωρική Αδελφότητα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ — 21/03/2022 — Κοπή Βασιλόπιτας
Με μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Μαρτίου 2022, στα γραφεία της Δωρικής Αδελφότητας (Δ.Α.) η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας. Μέλη και φίλοι του Σωματείου αλλά και εκπρόσωποι των Τοπικών Αρχών, έδωσαν το παρόν, συνομίλησαν και αντάλλαξαν ευχές, μετά από πολύ καιρό, εξαιτίας των μέτρων κατά της πανδημίας Covid-19 οπότε και ήταν εξαιρετικά δύσκολος ο συνωστισμός και οι κοινωνικές επαφές.
Συγκεκριμένα στην εκδήλωση παρευρέθησαν, έδωσαν τις ευχές τους και παρουσίασαν συντόμως δράσεις που επίκεινται να πραγματοποιηθούν στην περιοχή:
κ. Ιωάννης Μπουγας βουλευτής Φωκίδας, κα Νάντια Γιαννακοπούλου βουλευτης Δυτικού τομέα Αθηνών, με επιστολή χαιρέτησε την εκδήλωση ο Υπουργός Χάρης Θεοχαρης, κ. Γεώργιος Δελμούζος Αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας, κ. Γιώργος Καπετζωνης Δήμαρχος Δωρίδας, κ. Δρόσος Παρασκευάς Γραμματέας περιφερειακού συμβουλίου, κ.Τ.Φλωρος εκπ.μείζoνος αντιπολίτευσης, κα Γιώτα Γαζή τ.ΔημαρχοςΑμφισσας, οι Δημ. Σύμβουλοι κ.Γλυμιτζας, Φλέγκας, Μαρτέκας, Ιουλία Κιουπη Δημ. Σύμβουλος Βύρωνα,η Πρόεδρος Ομοσπονδίας ΒΔ Δωριδας κα Τσακατούρα, ο κ. Ευσταθίου Προεδρος Δημοτικου Συμβουλίου Καλλιθέας, ο κ. Ξηρομάμος Πρόεδρος ΔΗΜΤΟ, Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων αλλά και Συλλόγων των χωριών της Δωρίδας.
Σε ιδιαίτερα συγκινητικό κλιμα η εκδήλωση εκλεισε με τη βράβευση του απερχομένου Προέδρου της Δ.Α. με τιμητική πλακέτα, κ.Ιωάννη Μπαλατσούρα για την πολύχρονη προσφορά του. Την πλακέτα παρέδωσε ο βουλευτής του Νομού κ.Ιωαννης Μπουγας. Ακολούθως ο Αντιπεριφερειάρχης Φωκίδος κ.Γιωργος Δελμούζος βράβευσε τον απερχόμενο Αντιπρόεδρο κ.Μιχαλη Δρίτσα για την αριπρεπή και αρίζηλο προσφορά του στην Δ.Α. και στη Δωρίδα. Το φλουρί της πίτας των επισήμων κέρδισε ο ιερέας που ευλόγησε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Δ.Α., ενώ το φλουρί της πίτας των μελών ο κ.Δημητρης Γιαννόπουλος.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Α.Πατουρα για την προσφορά του, τις γευστικότατες πίτες από την επιχείριση που διατηρεί “ΠΟΛΥΦΥΛΛΟ” Αλέκου Παναγούλη 23 στη Νέα Ιωνία Αττικής. Πραγματοποιήθηκε επίσης λαχειοφόρος αγορά για την ενίσχυση του Σωματείου η κλήρωση της οποίας θα γίνει το προσεχές διάστημα.
Ευχή όλων μας οι συνθήκες να επιτρέπουν να ανταμώνουμε συχνότερα!



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...