Έκοψε το δάχτυλό της γιατί… έτσι ήθελε

Η 30χρονη είχε γδάρει το δέρμα της για να «πετάξει» το τατουάζ με το όνομα του πρώην της

Μία αρκετά περίεργη περίπτωση έλαβε χώρα στο Έσεξ της Μεγάλης Βρετανίας όταν μία 30χρονη γυναίκα, η Τορζ Ρέινολντς, προέβη σε αυτοακρωτηριασμό μέρους του δαχτύλου της γιατί… έτσι ήθελε.

Η απόφαση καθώς και το αποτέλεσμα της πράξης της αναρτήθηκαν στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, δημιουργώντας μία διαμάχη με τους διαδικτυακούς της φίλους. Εκείνη πάντως δεν έδειξε κάποια ιδιαίτερη ανησυχία για τις επικρίσεις, αλλά δικαιολόγησε την πράξη της καθώς όπως ανέφερε «η επούλωση πάει πολύ καλά και λατρεύω τη νέα όψη μου».

Την επέμβαση στο δάχτυλό της την έκανε η ίδια με ένα κόφτη για μπουλόνια και ανέφερε σε ανάρτησή της πως «αυτά τα πράγματα τα κάνω για μένα και για κανέναν άλλο. Το γεγονός πως τα ποστάρω δείχνει πως θέλω να μοιραστώ την εμπειρία με τους φίλους μου».

Η Ρέινολντς ωστόσο έχει τραβήξει ξανά τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της όταν πριν από τρία χρόνια είχε κόψει ένα ολόκληρο κομμάτι από το δέρμα του χεριού της, το οποίο καλυπτόταν από ένα τατουάζ με το όνομα του πρώην συντρόφου της. Μάλιστα κράτησε το κομμάτι από το δέρμα με το τατουάζ και το απέστειλε στον άνδρα γιατί ήθελε να του αποδείξει πως τον ξεπέρασε!

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/272678-Ekopse-to-dachtylo-tes-giati-etsi-ethele ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...