Έκτακτη σύσκεψη στο δημαρχείο για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις-Όλες οι προτάσεις.

Έκτακτη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής μετά την πρώτη πειραματική προσπάθεια για να ισχύσουν  οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ανάπλαση. Σύμφωνα με πληροφορίες του Nafpaktianews.gr στην σύσκεψη βρέθηκαν ο δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Γκίζας , ο αστυνομικός διευθυντής Αιτωλίας κ. Νταλαχάνης, ο διοικητής της τροχαίας Ναυπάκτου κ. Ράμος ,  οι αντιδήμαρχοι κ. Παπαβασιλείου , κ. Παπαιωαννίδης , κ. Τσουκαλάς και κ. Χοχτούλας  και ο εργολάβος του έργου .

Συζητήθηκαν τα προβλήματα που προέκυψαν μετά τις πρώτες ώρες των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων  και σύμφωνα με πληροφορίες  θα υπάρξει παρέμβαση της τροχαίας σε συνεργασία με το Α.Τ. Ναυπάκτου τις ώρες αιχμής  ούτως ώστε να αποφευχθεί η λειτουργία των φαναριών που  προκάλεσε σήμερα τις ουρές. Στόχος είναι να υπάρχει συνεχή ροή των οχημάτων και διακοπή μόνο στην παρουσία λεωφορείων και φορτηγών αυτοκινήτων με την τροφοδότηση των καταστημάτων από τους εμπόρους να είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα.

Επίσης ο δήμος και η αστυνομία θα σταθεί και στην ευαισθητοποίηση των πολιτών για να μην χρησιμοποιούν αυτοκίνητο χωρίς σοβαρό λόγο , άλλωστε η πόλη μας ενδείκνυται για περίπατο όταν ο καιρός φυσικά το επιτρέπει.

Το Nafpaktianews.gr τοποθετήθηκε μετά από το ρεπορτάζ που έγινε όλη την ημέρα σήμερα στους δρόμους της πόλης (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) γράφοντας συγκεκριμένα  χωρίς να κάνουμε τους ειδικούς ότι η πιθανή λύση είναι η αντικατάσταση των φαναριών κατά την διάρκεια της ημέρας επιτρέποντας την συνεχή ροή.

Αυτό που πρέπει να τονίσουμε είναι ότι χρειάζεται υπομονή και συνεργασία από τους πολίτες και ότι η ενόχληση θα είναι προσωρινή αλλά τα έργα μόνιμα .

Δείτε βίντεο σήμερα



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...