Έκτακτη σύσκεψη των 12 της ESL μετά το ναυάγιο – Ραγδαίες εξελίξεις

Έκτακτη τηλεδιάσκεψη των 12 ομάδων της European Super League θα πραγματοποιηθεί σήμερα τα μεσάνυχτα μετά το τσουνάμι αποχωρήσεων

Σ’ ένα απίστευτο φιάσκο εξελίσσεται η ιστορία της European Super League, η οποία θεωρητικά θα άλλαζε το χάρτη του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, αλλά εν τέλει το μόνο που κατάφερε ήταν να ενώσει τους φιλάθλους σε όλη τη Γηραιά ήπειρο!

Η Τσέλσι και η Μάντσεστερ Σίτι άνοιξαν τον χορό των αποχωρήσεωνεπιβεβαιώνοντας τις σχετικές πληροφορίες, με τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ, Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης να ακολουθούν και τους προέδρους των Γιουβέντους (Αντρέα Ανιέλι), Γιουνάιτεντ (Εντ Γούντγορντ) να υποβάλλουν τις παραιτήσεις τους.

Υπό το βάρος αυτών των εξελίξεων τα μέλη της ESL έχουν συγκαλέσει έκτακτη τηλεδιάσκεψη η οποία σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα.

Κι εκεί θα μπουν οι τίτλοι τέλους (προσωρινοί ή οριστικοί θα φανεί στην πορεία) στο φιλόδοξο σχέδιο των πλούσιων του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

protothema.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...