Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού,που θα χτυπήσει η κακοκαιρία

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ (11/2019), που εκδόθηκε, ισχύει από τη Δευτέρα 3 Ιουνίου-2019 μέχρι και την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019 και δημοσιοποιήθηκε από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, προβλέπει.
1. Σήμερα Δευτέρα (03-06-2019) στη Μακεδονία, τη Θράκη, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τα βορειοτέρα τμήματα της Θεσσαλίας. Πρόσκαιρη εξασθένηση των φαινομένων τη νύχτα, εκτός από τη Μακεδονία.

2. Αύριο Τρίτη (04-06-2019) και την Τετάρτη (05-06-2019) στη Μακεδονία, τη Θράκη, τη Θεσσαλία, την Ήπειρο, τα νησιά του Βορείου Αιγαίου, και πιθανώς πρόσκαιρα τη Στερεά και την Πελοπόννησο, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

3. Σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία ο άστατος καιρός θα συνεχιστεί και την Πέμπτη (06-06-2019) στα κεντρικά και κυρίως βόρεια τμήματα της χώρας.
Περισσότερες λεπτομέρειες στα καθημερινά τακτικά δελτία καιρού και την ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr).
Σε έγγραφό της η Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας αναφέρει σχετικά: «Παρακαλούνται οι υπηρεσίες, που εμπλέκονται σε έργα και δράσεις για την αντιμετώπιση κινδύνων από επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους, σύμφωνα με τις σχετικές εγκυκλίους της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και τον αντίστοιχο σχεδιασμό τους».



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...