Έκτακτο:Aυτοκτόνησε πηδώντας από τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου.

Συνεχής ενημέρωση !!!

20.29: Εντοπίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, η σορός του 29χρονου o οποίος πήδησε το πρωί από τη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου. Η σωρός του σύμφωνα με τις ίδιες πηγές εντοπίστηκε από το Λιμενικού, στα Αραχωβίτικα και έχει αναγνωριστεί από τους οικείους του.

20:00:”MAMA ΜΠΑΜΠΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ, ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ…” έγραφε το τραγικό ιδιόχειρο σημείωμα που άφησε πίσω του…..

19:00: Άκαρπες οι έρευνες εντοπισμού του 26 χρονου που έβαλε τέλος στη ζωή του πηδώντας από τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου.Θα συνεχιστούν με το πρώτο φως της ημέρας αύριο.Κάμερα ασφαλείας  από το κάτω μέρος του καταστρώματος της γέφυρας κατέγραψε την πτώση του στο νερό.

12:45:Γιός γνωστού επιχειρηματία της Πάτρας είναι σύμφωνα με τα στοιχεία που συλλέγονται ο αυτόχειρας 26 χρονος Κ.Κ.Ο πατέρας του διατηρεί κατάστημα ειδών εξοπλισμού.

9:41 Ο αυτόχειρας είναι κάτοικος Πάτρας ηλικίας 26 ετών σύμφωνα με  πληροφορίες του Nafpaktianews  ο 26χρόνος  κατευθυνόταν προς Αντίρριο  με το αυτοκίνητο του σταμάτησε και πήδηξε από τη γέφυρα επίσης άφησε ιδιόχειρο σημείωμα ζητώντας συγνώμη από την οικογένεια του.

09:07:Τραγικό περιστατικό αυτοχειρίας σύμφωνα με πληροφορίες του nafpaktianews.gr είχαμε νωρίς σήμερα το πρωί στις 7 πάνω στη γέφυρα Ριου-Αντιρρίου όταν άνδρας αγνώστων για την ώρα στοιχείων αποφάσισε να βάλει τέρμα στη ζωή του πηδώντας στη θάλασσα.

Αυτή τη στιγμή υπάρχει επιχείρηση για τον εντοπισμό του αυτόχειρα από σκάφη του λιμενικού στη θαλάσσια περιοχή.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...