Νεότερα: Κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάσταση του 35χρόνου που δέχθηκε την επίθεση το βράδυ της Παρασκευής.

Νεότερα : Η ανακοίνωση της αστυνομίας Δείτε εδώ

Νεότερα: Σοβαρή παραμένει η κατάσταση του 35χρόνου επαγγελματία που νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου μετά από επίθεση με μαχαίρι. Σύμφωνα με πληροφορίες δέχθηκε τρεις μαχαιριές και χτύπημα με αιχμηρό αντικείμενο.

Νεότερα: Στο χειρουργείο για τις πρώτες βοήθειες αυτή την ώρα ο 35χρονος επαγγελματίας που δέχθηκε δολοφονική επίθεση . Την ίδια ώρα σοκ έχουν προκαλέσει εικόνες με σχόλια του δράστη σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης , οι οποίες σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οδήγησαν την αστυνομία στην σύλληψη του.

Νεότερα: Σύμφωνα με πληροφορίες του Nafpaktianews.gr ο δράστης της δολοφονικής επίθεσης συνελήφθη στην ορεινή Δωρίδα. Σε λίγο περισσότερα.

Νεότερα. Σαστισμένη η κοινωνία της Ναυπάκτου από το πρωτοφανές περιστατικό που εκτυλίχθηκε το απόγευμα στη Ναύπακτο με τη δολοφονική επίθεση αγνώστου εναντίον γνωστού ιδιοκτήτη καταστήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες του Nafpaktianews.gr ο επαγγελματίας που δέχθηκε την επίθεση είναι 35 ετών ενώ τα αίτια της επίθεσης ερευνώνται ενώ συγχρόνως αστυνομία βρίσκεται στα ίχνη του δράστη με την βοήθεια των προσωπικών του μέσων κοινωνικής δικτύωσης .

Νεώτερα. Σοβαρά τραυματισμένος αφού δέχτηκε τις πρώτες περιποιήσεις στο Κ.Υ.Ναυπάκτου,μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ρίου

Δολοφονική επίθεση δέχθηκε επαγγελματίας με μαχαίρι μέσα στο κατάστημά του πριν λίγο στη Ναύπακτο.

Σε λίγο περισσότερα



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...