Έλεγχο για την εργασία τη Μ. Παρασκευή στα σούπερ μάρκετ ζητά το Εργ. Κέντρο

Επιστολή προς το διοικητή του ΑΤ Ναυπάκτου, απέστειλε το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ναυπακτίας και Δωρίδας, του Εργατικού Κέντρου, με θέμα το ωράριο των σούπερ μάρκετ τη Μεγάλη Παρασκευή. Με κονιοποίηση και προς το  Τμήμα Κοινωνικής Επιθεώρησης Εργασίας, αναφέρει:

«Σας γνωρίζουμε ότι με τη ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ – ΦΕΚ Τεύχος Α 84/13-04-2020 που αφορά τα μέτρα για την αντιμετώπιση των συνεχιζόμενων συνεπειών της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19 και άλλες κατεπείγουσες διατάξεις στο άρθρο 7 (Εθνικό πλαίσιο ωραρίου καταστημάτων) τονίζει μεταξύ των άλλων ότι για το χρονικό διάστημα ισχύος των έκτακτων μέτρων αντιμετώπισης του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 τη Μεγάλη Παρασκευή 17 Απριλίου 2020 προβλέπετε τα SUPER MARKET να είναι ανοιχτά από τις 13:00 έως τις 19:00.

Κατόπιν τούτο κ. Διοικητά και μετά από καταγγελίες συνάδελφων οι οποίοι αναγκάζονται να προσέλθουν στην εργασία τους στις 7:30 το πρωί και να εργάζονται παράνομα με κλειστές τις πόρτες

Γι αυτό ζητάμε την διενέργεια ελέγχων και την καταγραφή των εργαζομένων στα SUPER MARKET και ώρα 8:00 πμ έως 10:00π.μ . καθώς επίσης να μας αποστείλετε τα αποτελέσματα των ελέγχων.

Στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση».



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...