Έλεος: Νέες ελληνίδες εκπορνεύονται στην Ιταλία

Έλεος: Νέες ελληνίδες εκπορνεύονται στην Ιταλία
Σοκάρει το ρεπορτάζ της ιταλικής εφημερίδας «Il Messaggero» για τις δραματικές επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα.
Όπως γράφει, νέες  Ελληνίδες από την Πάτρα, την Αθήνα , την Ηγουμενίτσα, την Ήπειρο,  έκαναν την εμφάνισή τους τις τελευταίες εβδομάδες στους περιφερεικούς δρόμους της Ρώμης όπου και εκπορνεύονται!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ πριν λίγες ημέρες άνδρες της ιταλικής αστυνομίας εντόπισαν νεαρές Ελληνίδες από την Πάτρα, την Ηγουμενίτσα να κάνουν πεζοδρόμιο μαζί με δύο γυναίκες από τη Βουλγαρία, κοντά στο κέντρο της Ρώμης.

Όπως αναφέρεται στο ίδιο ρεπορτάζ η ιταλική αστυνομία ανησυχεί μήπως το κύμα αφίξεων από την Ελλάδα στην χώρα τους αυξηθεί.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό , αν οι γυναίκες αυτές δρουν αυτόνομα χωρίς να έχουν διασυνδέσεις με τον υπόκοσμο, ή αν έχουν πέσει θύματα εκμετάλλευσης από εγκληματικές οργανώσεις της Ελλάδας ή ακόμα και της Ρουμανίας που κινούν τα νήματα της πορνείας στην Ιταλία.

Εξάλλου οι αρχές έχουν εντοπίσει Ελληνίδες στην Απουλία, όπου φτάνουν με πλοία μέσω Κέρκυρας και από εκεί διοχετεύονται σε άλλες ιταλικές πόλεις.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πηγή: brifingnews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...