Ένας ακόμη ειδικός συνεργάτης στο δήμο Ναυπακτίας.

Με απόφαση του δημάρχου Ναυπακτίας Βασίλη Γκίζα,όπως αναφέρεται στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ,προσλαμβάνεται ως ΠΕ Αρχιτέκτονας μηχανικός η Κέστου Αντιγόνη του Γεωργίου με τους όρους και τις προϋποθέσεις των ειδικών διατάξεων του άρθ. 163 του Ν. 3584/2007, για την επικουρία του Δημάρχου κατά την άσκηση των καθηκόντων της.

Αναλυτικά στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ αναφέρεται

Προσλαμβάνουμε την Κέστου Αντιγόνη του Γεωργίου ως ειδικό συνεργάτη κατηγορίας ΠΕ Αρχιτεκτόνων Μηχανικών με τους όρους και τις προϋποθέσεις των ειδικών διατάξεων του άρθ.163 του Ν. 3584/2007, για την επικουρία του Δημάρχου κατά την άσκηση των καθηκόντων της.
Η ανωτέρω θα υπόκειται στην ιεραρχική εξάρτηση του Δημάρχου με τις εξής αρμοδιότητες: να επικουρεί και να υποστηρίζει το Δήμαρχο κατά την άσκηση των καθηκόντων της, να παρέχει συμβουλές και να διατυπώνει στο Δήμαρχο εξειδικευμένες γνώμες και εισηγήσεις, γραπτά ή προφορικά, σε θέματα που αφορούν το Δήμο και ειδικότερα σε τεχνικά θέματα, την εκπόνηση μελετών, σύνταξη εκθέσεων υποβολή προτάσεων ή εισηγήσεων, επεξεργασία και παρουσίαση στοιχείων απαραίτητων για την πραγμάτωση των σκοπών του Δήμου, συστηματική
παρακολούθηση στον τομέα της δραστηριότητάς της και κάθε άλλη εργασία που θα της ανατίθεται από το Δήμαρχο.

Η ανωτέρω θα ασκεί καθήκοντα επιτελικά, δεν θα έχει αποφασιστικές αρμοδιότητες οποιασδήποτε μορφής και θα υπάγεται ειδικά και αποκλειστικά στην υπηρεσιακή δικαιοδοσία του Δημάρχου, στον οποίο και μόνο θα είναι υποχρεωμένη να δίνει λόγο σε κάθε περίπτωση.
Η πρόσληψη ενεργείται και ολοκληρώνεται με την υπογραφή από την προσλαμβανόμενη ειδικής σύμβασης εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 4 του άρθ. 163 του Ν. 3584/2007.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...