Ένας “μοναδικός” χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός ξεκινάει από τα καταστήματα Φώτης Κατραούρας.

Ένας “μοναδικός” χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός ξεκινάει από τα καταστήματα Φώτης Κατραούρας.

Τα καταστήματα Φώτης Κατραούρας θέλοντας να γιορτάσουν μαζί σας ευτυχισμένα Χριστούγεννα ξεκινάνε ένα συλλεκτικό διαγωνισμό με δώρο ένα μοναδικό κόσμημα από την εταιρεία rebeca το οποίο δεν διατίθεται στην πώληση και είναι κατά αποκλειστικότητα των καταστημάτων Φώτης Κατραούρας.

Ο διαγωνισμός μας δεν θα είναι ένας κλασικός διαγωνισμός με like στην σελίδα μας στο Facebook αλλά με βαθμούς.

Πως μπορείτε να κερδίσετε??

Μπείτε στην σελίδα του προϊόντος και πατήστε συμμετοχή http://www.katraouras.gr/index.php?route=product/product&product_id=2337.

Στο νέο παράθυρο που θα σας ανοίξει θα πατήσετε “like” που είναι και το πρώτο βήμα. Κάνοντας like κερδίζετε αυτομάτως 100 πόντους.

Στο δεύτερο βήμα (είναι προαιρετικό) θα μπορέσετε να κάνετε “share” τον διαγωνισμό μας και θα πάρετε 5 πόντους για το κάθε share σας.

Στο τρίτο βήμα (είναι προαιρετικό) θα μπορέσετε να προσκαλέσετε τους φίλους σας στον διαγωνισμό μας, σε πρόσκληση που θα στέλνετε στους φίλους σας για να ενημερώνουν και αυτοί τον διαγωνισμό μας, θα κερδίζετε από έναν πόντο.

Ο πρώτος σε πόντους την νύχτα των Χριστουγέννων θα του αποσταλεί ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα από την σελίδα μας με ένα κουπόνι, με τον κωδικό αυτό θα μπορέσει να επαληθεύσει την νίκη του στο τηλεφώνημα που θα δεχτεί την επόμενη μέρα από το κατάστημά μας…

Τα καταστήματα Φώτης Κατραούρας σας εύχονται καλά Χριστούγεννα με υγειά και ευτυχία!

Υ.Γ. Να ενημερώνεστε συχνά από την σελίδα μας στο Facebook καθώς αυτός είναι ο πρώτος νέος μας διαγωνισμός και θα ακολουθήσουν ακόμα περισσότεροι.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...