Ένας νεκρός Βρετανός στην Κύπρο μετά από συμπλοκή σε νυχτερινό κέντρο

Ένας νεκρός Βρετανός στην Κύπρο μετά από συμπλοκή σε νυχτερινό κέντρο
Ένας 19χρονος Βρετανός στρατιώτης, που υπηρετούσε στις Βρετανικές Βάσεις Δεκέλειας, έχασε τα ξημερώματα τη ζωή του στην Αγία Νάπα όταν, ενώ διασκέδαζε με άλλους τρεις στρατιώτες σε κλαμπ, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, συνεπλάκη με ομάδα τριών Πακιστανών με βρετανική υπηκοότητα που έκαναν διακοπές στην Κύπρο και μαχαιρώθηκε.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου Αστυνόμος Γιώργος Οικονόμου ανέφερε ότι «σήμερα γύρω στις 03.30 ενώ ομάδα Βρετανών στρατιωτών της Βάσης Δεκέλειας διασκέδαζαν σε κλαμπ της Αγίας Νάπας συνεπλάκησαν με τρεις άλλους ομοεθνείς τους. Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής ένας από αυτούς ανέσυρε πιθανώς μαχαίρι και τραυμάτισε στο στήθος ένα 19χρονο στρατιώτη των Βάσεων».

Πρόσθεσε ότι ο 19χρονος μεταφέρθηκε αιμόφυρτος με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι όπου διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρός. «Οι τρεις Βρετανοί τουρίστες συνελήφθηκαν με δικαστικά εντάλματα, ανακρίνονται και αναμένεται ότι αύριο θα οδηγηθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης τους», είπε.

Ο κ. Οικονόμου ανέφερε ακόμα ότι «η σκηνή έχει αποκλειστεί, έχουν παραληφθεί διάφορα τεκμήρια μεταξύ των οποίων και ένα μαχαίρι τα οποία θα αποσταλούν για επιστημονικές εξετάσεις».

ΚΥΠΡΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...