Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε χθες το απόγευμα στο Δημοτικό Γήπεδο Μαλαμάτων το τουρνουά παλαιμάχων που διοργάνωσε η Ένωση ποδοσφαιρικών Σωματείων Φωκίδας, αλλά ένα τραυματισμός ποδοσφαιριστή του Ναυπακτιακού Αστέρα  διέκοψε στα μισά τη γιορτή.

Το τουρνουά ξεκίνησε με τον αγώνα Απόλλωνα Ευπαλίου με τον Αστέρα Ιτέας που έληξε με 1 – 0 υπέρ της ομάδας του Αστέρα. Όλοι οι αγώνες θα είχαν διάρκεια 25 λεπτών.

Ακολούθησε ο αγώνας Αετού Λιδωρικίου με τον Ναυπακτιακό Αστέρα που λίγο πριν το φινάλε του κι ενώ προηγείτο με 1 – 0 ο Αετός Λιδωρικίου είχαμε έναν τραυματισμό στον αστράγαλο  ποδοσφαιριστού του Ναυπακτιακού Αστέρα.

Ο γιατρός του αγώνα Γιώργος Κόκκινος έδωσε άμεσα τις πρώτες βοήθειες αλλά διαπιστώθηκε ότι τα πράγματα ήταν σοβαρά και κλήθηκε το ΕΚΑΒ που μετέφερε τον άτυχο ποδοσφαιριστή στο νοσοκομείο για τα περεταίρω, υπό τα χειροκροτήματα-ευχή για γρήγορη ανάρρωση όλων των ποδοσφαιριστών και φιλάθλων.

Οι διοργανωτές αποφάσισαν άμεσα τη διακοπή του τουρνουά και ακολούθησε η απονομή από τη Διοίκηση της ΕΠΣ Φωκίδας αναμνηστικής πλακέτας στις ομάδες που συμμετείχαν, στο Δήμο Δωρίδας και στον Αιμοδοτικό Σύλλογο Καστρακίου “Η Αγία Παρασκευή”.

Αξιοσημείωτη ήταν η παρουσία δεκάδων φιλάθλων που προσήλθαν να παρακολουθήσουν το τουρνουά παρά τη ζέστη και το ακατάλληλο της ώρας.

Πάντως κοινή διαπίστωση ήταν όλων που βρέθηκαν στο γήπεδο ,  ότι παρά τα χρονάκια που κουβαλούσαν οι παλαίμαχοι και τις… κοιλίτσες τους οι περισσότεροι , την μπάλα δεν την ξέχασαν. Κι ακόμα, έτρεξαν πάνω κάτω στο γήπεδο ιδρώνοντας για τα καλά τις επετειακές φανέλες που φορούσαν,  δίνοντας ραντεβού για το επόμενο τουρνουά.

Υπενθυμίζουμε ότι η  Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φωκίδας, διοργάνωσε το τουρνουά στα πλαίσια της επετείου της συμπλήρωσης διακοσίων χρόνων από την Ελληνική  Επανάσταση του 1821, 

1821  –  2021,  200  ΧΡΟΝΙΑ,  ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

doridanews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...