Ένας… τρελός Σουηδός έκρινε τη ματσάρα του ΟΑΚΑ

Σε ένα πραγματικά συναρπαστικό παιχνίδι ο Παναθηναϊκός έφυγε με το «διπλό» από το ΟΑΚΑ επικρατώντας της ΑΕΚ με 2-3 έχοντας ως ήρωα τον Μάρκους Μπεργκ που πέτυχε δύο γκολ.

Πιο συγκεκριμένα ο Παναθηναϊκός έδειχνε να πατάει καλύτερα στα πρώτα λεπτά του αγώνα και «χτυπούσε» κυρίως σε αντεπιθέσεις. Μάλιστα στο 8΄ έγινε η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα με το σουτ όμως του Βιγιαφάνιες να κοντράρει πάνω στον Ντίντακ.

Οι «πράσινοι» κυριαρχούσαν στη μεσαία γραμμή και τελικά πήραν το προβάδισμα στο 24΄ όταν ο Μπεργκ έφυγε στην πλάτη της άμυνας, έκανε το γύρισμα ο Βράνιες δεν μπόρεσε να διώξει και ο Κλωναρίδης σε κενή εστία έκανε το 0-1.

Μάλιστα το ΟΑΚΑ «πάγωσε» για τα καλά τρία λεπτά μετά, αφού στο 27΄ ο Εμποκού έβγαλε τετ-α-τετ τον Μπεργκ και ο Σουηδός επιθετικός έγραψε το 0-2.

Στη συνέχεια μάλιστα οι φιλοξενούμενοι έχασαν τεράστια ευκαιρία για να «τελειώσουν» το παιχνίδι, όμως ο Μπάρκας σταμάτησε τον Βιγιαφάνιες. Η μεγαλύτερη στιγμή για την ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο ήρθε στο 45΄, αλλά η κεφαλιά του Γιόχανσον πέρασε λίγο άουτ.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Μανόλο Χιμένεθ πραγματοποίησε διπλή αλλαγή με τον Χριστοδουλόπουλο και τον Πέκχαρτ να περνάνε στις θέσεις των Πατίτο και Αϊντάρεβιτς.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός έδειξε δραστήριος και έκανε το πρώτο σουτ στο δεύτερο ημίχρονο, το οποίο έδιωξε σε κόρνερ ο Βλαχοδήμος.

Τελικά οι «κιτρινόμαυροι» δεν άργησαν να μειώσουν, καθώς στο 61΄ σε μία αμφισβητούμενη φάση ο Κουλιμπαλί έδιωξε η μπάλα χτύπησε στον Βιγιαφάνιες και ο διαιτητής έδειξε πέναλτι. Ο Χριστοδουλόπουλος ήταν εύστοχος και έκανε το 1-2.

Τότε η ΑΕΚ ανέβασε κι άλλο την απόδοσή της, ωστόσο λίγα λεπτά μετά ξανά ο Λάζαρος βρέθηκε απέναντι από τον Βλαχοδήμο, όμως το σουτ που έκανε πέρασε λίγο άουτ.

Η «Ένωση» όμως έφτασε στην ισοφάριση στο 77΄ όταν ο Χριστοδουλόπουλος έκανε την σέντρα και ο Πέκχαρτ με ωραίο τελείωμα έκανε το 2-2.

Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε και όλα έδειχναν πως το παιχνίδι θα τελειώσει ισόπαλο, αλλά ο Μπεργκ είχε άλλη άποψη. Έτσι στο 90΄ ο Λουντ έκανε το γύρισμα μέσα στην περιοχή και ο Σουηδός επιθετικός χάρισε τη νίκη στους «πράσινους».

Πηγή: Ο Φίλαθλος

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/277624-Enas-trelos-Soyedos-ekrine-te-matsara-toy-OAKA ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...