Ένα αγοράκι έφερε στον κόσμο η Σακίρα!

Ένα αγοράκι έφερε στον κόσμο η Σακίρα!
Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Σακίρα και ο Ζεράρ Πικέ, καθώς την Τρίτη ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ένα αγοράκι που θα το ονομάσουν Μίλαν.

Η 35χρονη Κολομβιανή τραγουδίστρια της ποπ έφτασε στο νοσοκομείο για τον τοκετό με αυτοκίνητο, συνοδευόμενη από τον 25χρονο ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα.

Η διάσημη τραγουδίστρια είχε επιλέξει να γεννήσει με καισαρική τομή και αφετέρου, σύμφωνα με την εφημερίδα El Pais, είχε ζητήσει όλη η ιατρική ομάδα που θα την παρακολουθούσε να είναι γυναίκες.

Οι γονείς της Σακίρα και δύο από τα αδέλφια της έφτασαν το Δεκέμβριο στη Βαρκελώνη, όπου η τραγουδίστρια ζει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου.

Πριν από λίγες ημέρες η Σακίρα και ο Ζεράρ Πικέ φωτογραφήθηκαν ημίγυμνοι και αγκαλιασμένοι και απηύθυναν έκκληση μέσω βίντεο για την ενίσχυση του αγώνα της Unicef.

Η διάσημη τραγουδίστρια και ο ποδοσφαιριστής κάλεσαν φίλους και θαυμαστές αντί να τους αγοράσουν κάποιο δώρο για το μωρό, να αγοράσουν προϊόντα της οργάνωσης, για να βοηθηθούν παιδιά που έχουν πραγματική ανάγκη.

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...