Ένα διαζύγιο, η μεθυσμένη ηθοποιός και η συνάντηση της Μενεγάκη με την μαμά του Ματέο

Ένα διαζύγιο, η μεθυσμένη ηθοποιός και η συνάντηση της Μενεγάκη με την μαμά του Ματέο
Χαμός έγινε και αυτή την εβδομάδα με τη μια είδηση να σκάει μετά την άλλη! Εσείς επιλέξατε τα καλύτερα κι εμείς σας τα παρουσιάζουμε αναλυτικά!

Πρώτο θέμα της εβδομάδας που μας πέρασε ήταν η σοκαριστική είδηση γνωστού ζευγαριού, το όποιο έχασε το μωράκι που περίμενε! Η γνωστή γυναίκα ήταν 8,5 μηνών και στα τέλη Αυγούστου θα γεννούσε το τέταρτο παιδί τους, ένα κοριτσάκι! Ο λόγος για το ζευγάρι Gary Barlow και Dawn.

Αμέσως μετά την σκυτάλη παίρνει το διαζύγιο γνωστού ζευγαριού της ελληνικής showbiz. O Ο Κλέων Γρηγοριάδηςκαι η Βάσω Μιχαλοπούλου χωρίζουν έπειτα από δεκατέσσερα χρόνια γάμου. Τρίτο θέμα κατά σειρά η διάσημη ηθοποιός που απαθανατίστηκε μεθυσμένη να σέρνεται στο γρασίδι μεγάλου πάρκου στο Λος Άντζελες. Αμέσως μετά επιλέξατε την μεταμόρφωση της Kim Catrall. Αν και στα 55 της χρόνια η ηθοποιός παραμένει το ίδιο σέξι και γοητευτική. Τέλος, από τη λίστα μας δεν θα μπορούσε να λείπει η συνάντηση της Ελένης Μενεγάκη με την Λιλίκα Παντζοπούλου, την μητέρα του Ματέο! Μείνετε μαζί μας γιατί, αν και Αύγουστος το μάτι μας παραμένει άγρυπνο!

gossip-tv.gr

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...