Ένταση και ένας τραυματίας έξω από την ΑΣΟΕΕ

Ένταση και ένας τραυματίας έξω από την ΑΣΟΕΕ
Έναν αστυνομικό, ο οποίος ήταν εκτός υπηρεσίας και περνούσε έξω από την ΑΣΟΕΕ αναγνώρισε μία ομάδα περίπου 20 ατόμων που βρισκόταν στην πύλη του Οικονομικού Πανεπιστημίου.   Του επιτέθηκαν, τραυματίζοντας τον, ευτυχώς ελαφρά, ενώ προκάλεσαν ζημιές και στην ιδιωτική μηχανή του. Αμέσως, επενέβη η διμοιρία που βρισκόταν στο σημείο και κατάφερε να απεγκλωβίσει τον αστυνομικό.  Η ομάδα των κουκουλοφόρων άρχισε να πετά πέτρες και ξύλα στη διμοιρία και αμέσως μετά προσπάθησαν να εξαφανιστούν, άλλοι στους γύρω δρόμ


24/02/2020 – 15:36

Έναν αστυνομικό, ο οποίος ήταν εκτός υπηρεσίας και περνούσε έξω από την ΑΣΟΕΕ αναγνώρισε μία ομάδα περίπου 20 ατόμων που βρισκόταν στην πύλη του Οικονομικού Πανεπιστημίου.

.Του επιτέθηκαν, τραυματίζοντας τον, ευτυχώς ελαφρά, ενώ προκάλεσαν ζημιές και στην ιδιωτική μηχανή του. Αμέσως, επενέβη η διμοιρία που βρισκόταν στο σημείο και κατάφερε να απεγκλωβίσει τον αστυνομικό.

Η ομάδα των κουκουλοφόρων άρχισε να πετά πέτρες και ξύλα στη διμοιρία και αμέσως μετά προσπάθησαν να εξαφανιστούν, άλλοι στους γύρω δρόμους και άλλοι μέσα στην ΑΣΟΕΕ. 

Αυτή την ώρα η ένταση έχει αποκλιμακωθεί

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...