Ένταση στην Αργολίδα λόγω απροειδοποίητου αποκλεισμού δρόμου από τους αγρότες (Εικόνες)

Ένταση στην Αργολίδα λόγω απροειδοποίητου αποκλεισμού δρόμου από τους αγρότες

Σε απροειδοποίητο δίωρο αποκλεισμό της εθνικής οδού Άργους-Κορίνθου προχώρησαν οι αγρότες της Αργολίδας, στo πλαίσιo της κοινής σύσκεψης των μπλόκων των Αγροτικών Συλλόγων και των Επιτροπών Αγώνα των αγροτών της Πελοποννήσου, που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 6 Φλεβάρη, στις 6 το απόγευμα, στο μπλόκο Άργους (κόμβος Ινάχου).

Κατά τη διάρκεια του αποκλεισμού δεν έλειψε η ένταση μεταξύ των αγροτών και των οδηγών των διερχόμενων αυτοκινήτων που διαμαρτύρονταν έντονα, καθώς ούτε η αστυνομία είχε ενημερωθεί και έτσι υπήρξε ουρά των οχημάτων που εγκλωβίστηκε στο σημείο.

Τα αυτοκίνητα, αλλά και τα βαριά φορτηγά οχήματα, απεγκλωβίστηκαν με την παρουσία της αστυνομίας που έκανε εκτροπή της κυκλοφορίας από παρακείμενους δρόμους.

Όπως αναφέρουν οι argolikeseidhseis, η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε για τον καλύτερο συντονισμό και για κλιμάκωση του αγώνα, μετά από πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Περιφέρειας Πελοποννήσου.

 

Ανοιχτές οι εθνικές οδοί Πατρών – Κορίνθου και Αντιρρίου – Ιωαννίνων

Στην κυκλοφορία δόθηκε λίγο πριν από τις 9 το βράδυ, η νέα εθνική οδός Πατρών – Κορίνθου, την οποία είχαν κλείσει νωρίτερα αγρότες της Αιγιάλειας στο ύψος του Αιγίου.

Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία και στην εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων, στον κόμβο του Κεφαλοβρύσου, κοντά στο Αιτωλικό, όπου τις τελευταίες ημέρες συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...