Ένταση ΤΩΡΑ στην Πάτρα- Έπεσαν μολότοφ και χημικά- Φωτιές σε κάδους

Συμμετέχουν φοιτητές, φορείς και συλλογικότητες

20:10 Αυτή την ώρα μια ομάδα 50 νεαρών κινείται πέριξ της πλατείας Πυροσβεστείου και βάζουν φωτιές σε κάδους απορριμμάτων. Κάτοικοι με λάστιχα προσπαθούν να σβήσουν τις φωτιές. 

19:52 Ένταση στο κέντρο. ΤΩΡΑ αντιεξουσιαστές ρίχνουν μολότοφ στην συμβολή των οδών Κορίνθου κι Ερμού.

Οι άνδρες των ΜΑΤ καταδιώκουν τους αντιεξουσιαστές. 

Οι αστυνομικοί κάνουν χρήση δακρυγόνων. 

Φωτιές σε αρκετούς κάδους της Πάτρας από Αράτου μέχρι και πλ. Αγίας Σοφίας.

19:45 Ακόμα και με μηχανές ακολουθούν οι αστυνομικοί της ομάδας Δ την πορεία και παρακολουθούν από απόσταση αναπνοής την ομάδα των αντιεξουσιαστών που είναι στην ουρά της πορείας. 

18:30 Χιλιάδες κόσμου συμμετέχουν στις τρεις πορείες που βρίκσονται αυτή την στιγμή στην Πάτρα. Ανάμεσά τους και περίπου 100 άτομα που ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο, με κράνη και κουκούλες.

Νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν εφοδιαστεί και με πέτρες. 

Σε επιφυλακή η Αστυνομία. 

18:15 Σε εξέλιξη και η δεύτερη πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας. 

17:35 Πριν λίγο άρχισε η πορεία όσων είχαν συγκεντρωθεί στην πλ. Όλγας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ξεπερνούν τα 1.000 άτομα. 

17:10 Ξεκίνησε ήδη να συγκεντρώνεται κόσμος στην Πάτρα με αφορμή τον εορτασμό της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Έξω από το παράρτημα της οδού Κορίνθου υπάρχει αρκετός κόσμος, κυρίως νέοι. Ο δρόμος στο σημείο είναι κλειστός και η προσέλευση συνεχίζεται. Συγκεντρωμένοι υπάρχουν και στην πλ. Εθνίκης Αντίστασης (Όλγας) 

Ραντεβού έξω από το Παράρτημα έχουν δώσει δεκάδες φοιτητικοί σύλλογοι, φορείς και συλλογικότητες της περιοχής που με ανακοινώσεις τους καλούσαν του Πατρινούς και όχι μόνο να δώσουν δυναμικό παρόν.

thebest,gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...