Έντονες αντιδράσεις στο ΠΑΣΟΚ για τη Φώφη Γεννηματά

Σε αναβρασμό βρίσκεται η Χαριλάου Τρικούπη με τη Φώφη Γεννηματά εξαιτίας της στάσης που έχει επιλέξει να κρατήσει αναφορικά με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Documento» της περασμένης Κυριακής.

Όπως λένε κύκλοι του ΠΑΣΟΚ, είτε το δημοσίευμα είναι αληθές, είτε όχι, αφορά αποκλειστικά την κ. Γεννηματά και την οικογένειά της και σε καμία περίπτωση το κόμμα.

Ως εκ τούτου, επισημαίνουν, η κ. Γεννηματά όφειλε να απαντήσει προσωπικά ή σε κάθε περίπτωση να λάβει προσωπικά μέτρα, χωρίς όμως να εμπλέξει το ΠΑΣΟΚ.

Αντιθέτως η πρόεδρος του κόμματος επέλεξε από την πρώτη στιγμή όχι απλώς να βάλει το κόμμα στη δίνη μιας προσωπικής της υπόθεσης υποχρεώνοντάς το να υπογράφει σκληρές ανακοινώσεις, αλλά προκειμένου να στηρίξει τη θέση της επιχείρησε να εμπλέξει και θεσμικά όργανα όπως η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας και ο Πρόεδρος της Βουλής.

Κύκλοι της Χ. Τρικούπη σημειώνουν μάλιστα, ότι μέσω των ανακοινώσεων που το ΠΑΣΟΚ εκδίδει για λογαριασμό της προέδρου του, επιτίθεται ανοικτά κατά της κυβέρνησης, την οποία επιχειρεί επίσης να εμπλέξει στο ρεπορτάζ της εφημερίδας, γκρεμίζοντας όποιες γέφυρες συνεννόησης θα μπορούσαν ενδεχομένως να υπάρξουν σε μια σειρά από ζητήματα.

Θυμίζουν δε στο ΠΑΣΟΚ πως αντίστοιχη τακτική είχε ακολουθήσει την εποχή που αποκαλυπτόταν πιθανή εμπλοκή του σε σκάνδαλα και ο Άκης Τσοχατζόπουλος. Την εποχή εκείνη, επισημαίνουν κύκλοι της Χ. Τρικούπη, ο πάλαι ποτέ κραταιός υπουργός των κυβερνήσεων Παπανδρέου και Σημίτη προσπάθησε να καλυφθεί πίσω από το ΠΑΣΟΚ πράγμα το οποίο πλήρωσε τελικά και το ίδιο το κόμμα.

Πηγή: koutipandoras.gr

 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...