Έντονο το επενδυτικό ενδιαφέρον για την Ελλάδα, λέει ο Στ. Πιτσιόρλας!

Η Ελλάδα γυρίζει σελίδα μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης, τόνισε  ο υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στέργιος Πιτσιόρλας, από τις Σέρρες, όπου παραβρέθηκε στην έναρξη των εργασιών κατασκευής της πρώτης ολοκληρωμένης υπερσύγχρονης μονάδας επεξεργασίας απορριμμάτων μέσω ΣΔΙΤ.

Σε δηλώσεις του στο περιθώριο της εκδήλωσης, τόνισε ότι μετά την απόφαση του Λουξεμβούργου,  η Ελλάδα μπαίνει σε μια περίοδο σταθερότητας και ότι «υπάρχει ένα έντονο επενδυτικό ενδιαφέρον από μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους. Πιστεύω ότι το 2017 θα είναι μια χρονιά αλλαγής και στα τέλη του 2018 θα βγούμε στις αγορές αυτόνομοι, έχοντας να παρουσιάσουμε πολύ θετικά βήματα». Στην συνέχεια, προσέθεσε ότι τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια μετατόπιση της παγκόσμιας οικονομικής ισχύος προς την ευρύτερη γεωγραφική περιοχή της Ευρασίας και η Ελλάδα βρίσκεται σε αυτό το σημαντικό γεωγραφικό χώρο των επενδυτικών ευκαιριών, που μπορεί και πρέπει να εκμεταλλευτεί.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/OIKONOMIA/289737-Entono-to-ependytiko-endiapheron-gia-ten-Ellada-leei-o-St-Pitsiorlas ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...