Ένωση ΑΟΚ Τρίκαρδος | Κύριοι η υπομονή μας εξαντλήθηκε..

ΑΝΑΚΟΙNΩΣΗ

Από την αρχή του πρωταθλήματος κάθε Σαββατοκύριακο γινόμαστε μάρτυρες κάποιον πολύ περίεργων διαιτητικών αποφάσεων, ωστόσο αποφασίσαμε να μην προβούμε όλο αυτό το καιρό σε κάποια ανακοίνωση.

Μετά το σημερινό όμως η υπομονή μας εξαντλήθηκε.

Σήμερα στο γήπεδο Αντίρριου γίναμε μάρτυρες μιας πραγματικά εχθρικής διαιτησίας από το κύριο Λιονα και τους βοηθούς του.

Από το πρώτο λεπτό ο κύριος Λιονας μας έδειξε της προθέσεις του σφυρίζοντας κάθε επαφή που κάναμε με τους αντιπάλους μας σε φάουλ ενώ παράλληλα άφηνε το σκληρό παιχνίδι του Ατρόμητου απέναντι σε 15χρονα παιδιά.

Φόρτωσε με κάρτες όλη την ομάδα (ακόμα κ αυτούς που ήταν στο πάγκο) και μαζί με το δεύτερο βοηθό του ήταν ειρωνικός προς τους παίχτες μας.

Έδωσε δύο παραβάσεις πέναλτι κατά της ομάδας μας που η δεύτερη δεν υπάρχει..η φάση ξεκινάει από 3 μέτρα οφσάιντ υπάρχει και βίντεο, ενώ στο 90΄ απέβαλε και το Λάμπρο Γατσωρη.

Κύριοι δεν μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα, αυτό αποτυπώνετε από την φιλοσοφία μας την φετινή χρονιά, καθώς και τους παίχτης που αγωνίστηκαν, αρκετοί από αυτούς κάτω των 16 ετών.

Πραγματικά όμως νιώθουμε πολύ άσχημα γιατί δεν μας αρέσει να παίζουν με τον ιδρώτα μας..

Εκ του ΔΣ της Ένωση ΑΟΚ Τρίκαρδος



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...