Έξαλλη η Mariah Carey με τη Jennifer Lopez

Έξαλλη η Mariah Carey με τη Jennifer Lopez
Ο δολοφόνος γυρνάει πάντα στον τόπο του εγκλήματος λέει η γνωστή ρήση και η Jennifer Lopez σπεύδει να την επιβεβαιώσει.
Η 43χρονη star πρότεινε στο κανάλι Fox να ξανασκεφτεί το ενδεχόμενο να γυρίσει ως κριτής στο διάσημο talent show American Idol, από το οποίο είχε αποχωρήσει στο παρελθόν.
Η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός, η οποία είναι αρκετά απασχολημένη τον τελευταίο καιρό, μια με τη συνεργασία της με τον Chris Brown, μια με την περιοδεία της , μια με διάφορες εμφανίσεις της, έκανε τις επαφές της με το κανάλι Fox για τυχόν επανασυνεργασία τους.

Όπως δημοσίευσε και το Radar Online, ο manager της, Benny Medina επικοινώνησε με τους παραγωγούς του American Idol για να τους ενημερώσει πως η 43χρονη τραγουδίστρια είναι διαθέσιμη να επιστρέψει στο τραπέζι των κριτών για τη 10η και 11η σεζόν σε περίπτωση που ψάχνουν τρόπο να ανεβάσουν και πάλι τα νούμερα του show. Σύμφωνα με τα τελευταία νέα που κυκλοφορούν, η Jennifer πρόκειται να εγκατασταθεί μόνιμα στο Los Angeles, ώστε να επικεντρωθεπί στην καριέρα της, στο νέο της εγχείρημα στη βιομηχανία της μόδας αλλά και στην εύρεση νηπιαγωγείου για τα δίδυμά της.

Όπως φαίνεται λογικό, η ιδέα αυτή της επιστροφής της πασίγνωστης Λατίνας star στα πλατό δεν άρεσε καθόλου στη Mariah Carey, η οποία θα είναι και η πρώτη που θα απομακρυνθεί από το show αν επιστρέψει η Jennifer Lopez. Θα περιμένουμε λοιπόν, να δούμε τις αντιδράσεις της Mariah στις 16 Μαίου 2013, όποτε και θα εμφανιστεί live στο American Idol η Jennifer Lopez για να τραγουδήσει πρώτη φορά το νέο της single.

www.tralala.gr

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...