Έξαλλος ο Βούτσης απείλησε να αποχωρήσει από τον Παπαδάκη

Έξαλλος ο Βούτσης απείλησε να αποχωρήσει από τον Παπαδάκη
Έξαλλος εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Βούτσης με αφορμή την κριτική που έχει δεχθεί η Κουμουνδούρου για τα «πόθεν έσχες» των βουλευτών της.
«Είναι ντροπή να τους κρεμάμε στα μανταλάκια», τόνισε ο κ. Βούτσης σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους και σημείωσε πως «είναι και ηθικό και νόμιμο πολιτικά».

Μάλιστα, ο κ. Βούτσης ήταν έτοιμος να αποχωρήσει από την πρωινή εκπομπή, λέγοντας πως «πρόκειται για στήσιμο κατά του ΣΥΡΙΖΑ».

«Επειδή είναι στα πρόθυρα διακυβέρνησης η Αριστερά, στοχοποιούμε συγκεκριμένα πρόσωπα», συνέχισε ο ίδιος, φωνάζοντας κυριολεκτικά, ενώ υποστήριξε πως «όποιος έχει στοιχεία πως υπάρχει κάτι παράνομο στα πόθεν έσχες, να το πει».

«Εγώ τους υπερασπίζομαι όλους, έναν προς έναν», συμπλήρωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος αντέδρασε έντονα και στην παρέμβαση του βουλευτή της ΔΗΜΑΡ, Θόδωρο Μαργαρίτη.

«Αυτό είναι βούτυρο στο ψωμί της Χρυσής Αυγής», πρόσθεσε ο κ. Βούτσης ενώ οι τόνοι έπεσαν έπειτα από παρέμβαση του παρουσιαστή, Γιώργου Παπαδάκη.

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...