Έξι υποψηφιότητες μηχανικών στο ψηφοδέλτιο της Ενωτικής Πρωτοβουλίας

«Τέσσερεις γυναίκες και δύο άνδρες μηχανικοί, συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο της Ενωτικής Πρωτοβουλίας με επικεφαλής τον Τάκη Λουκόπουλο.
«Νέοι άνθρωποι με αγάπη για τον τόπο τους και διάθεση για προσφορά στα κοινά, με επαγγελματική εμπειρία πλαισιώνουν την συνέχιση της προσπάθειάς μας», δήλωσε ο Τάκης Λουκόπουλος. «Τους ευχαριστώ για την συνεργασία και είμαι σίγουρος ότι αυτή θα είναι επωφελής για τον τόπο μας. Η Ναυπακτία χρειάζεται την γνώση τους, την προσφορά τους, την επιστημοσύνη τους. Θεωρώ ότι μαζί θα έχουμε μια δημιουργική πορεία προς το μέλλον. Εύχομαι καλή επιτυχία στον προσωπικό τους αγώνα.»

Δημητροπούλου Γεωργία Ιωάννα
Η Γεωργία-Ιωάννα Δημητροπούλου γεννήθηκε στο Βανκούβερ το 1981. Εγκαταστάθηκε σε μικρή ηλικία στην Ελλάδα και διαμένει στον Πλατανίτη από το 2000. Ολοκλήρωσε τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση στο Πρότυπο Πειραματικό Λύκειο Πατρών. Είναι απόφοιτος του τμήματος Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της υπήρξε υπότροφος του ΙΚΥ και ασχολήθηκε ερευνητικά με τη ρευστομηχανική. Είναι παντρεμένη με το Χρήστο Σταμούτσο και είναι μητέρα 2 παιδιών. Με την ολοκλήρωση των σπουδών της ασχολήθηκε επαγγελματικά με το αντικείμενο της μηχανολογίας τόσο στο μελετητικό όσο και στον εφαρμοσμένο τομέα. Διατηρεί με το σύζυγό της επιχείρηση στο Αντίρριο που δραστηριοποιείται στον τομέα των μηχανουργικών κατεργασιών.

Λαλοπούλου Μαρία
Η Μαρία Λαλοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Δάφνη Ναυπακτίας με γονείς τον Αθανάσιο και την Ευφροσύνη Λαλοπούλου, με καταγωγή από το Παλαιοχωράκι και την Άνω Δάφνη αντίστοιχα.
Είναι παντρεμένη με τον Χρήστο Τσιάκο και έχουν αποκτήσει μια κόρη 9 ετών, τη Μελίνα.
Το 2002 αποφοίτησε από το Τ.Ε.Ι. Αθήνας ως Τοπογράφος – Μηχανικός και έκτοτε εργάστηκε εξασκώντας το επάγγελμα της σε τεχνικές εταιρείες κατασκευής δημοσίων και Ολυμπιακών έργων. Επίσης εργάστηκε σε εταιρεία που δραστηριοποιείται στη μελέτη και διαχείριση διεθνών και βιομηχανικών έργων.
Η ίδια δηλώνει: «Με χαρά και πολύ μεγαλύτερη τιμή αποδέχτηκα την πρόταση του κ. Λουκόπουλου να είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος και μέλος της ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ.
Είναι η πρώτη φορά που ενεργοποιούμαι ως υποψήφια και αυτό γιατί πιστεύω στη συνέχιση των έργων του κ. Λουκόπουλου. Ενός ατόμου με όραμα και θέληση για αλλαγή όχι μόνο της πόλης, αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Ναυπακτίας.»

Πευκιανάκη Μαρίνα
Η Μαρίνα Πευκιανάκη του Εμμανουήλ γεννήθηκε το 1972 στο Ηράκλειο Κρήτης από όπου κατάγεται. Είναι παντρεμένη με τον Κωνσταντίνο Θ. Γείτονα Πολιτικό Μηχανικό και έχουν δυο παιδιά τον Θεόφιλο και τον Εμμανουήλ. Στην Ναύπακτο, τόπο καταγωγής του συζύγου της, κατοικεί με την οικογένεια της από το 2000.
Αποφοίτησε από το 2 ο Λύκειο Ηρακλείου Κρήτης το 1990. Είναι Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης με έτος αποφοίτησης το 1996. Έχει Πτυχίο Μελετητή στα Στατικά και Τοπογραφικά, είναι Ενεργειακός Επιθεωρητής και Μεταπτυχιακή Απόφοιτος στη Σεισμική Μηχανική και Αντισεισμικές Κατασκευές. Συνεργάτης του μελετητικού γραφείου ‘’ΔΟΜΟΣ’’ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ-ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ, από το 1996 έως 2000 σε δομοστατικές μελέτες ειδικών έργων, μεταλλικών κατασκευών, επισκευών και διατηρητέων κτιρίων και Έργων του υπουργείου Πολιτισμού. Συνεργάτης της τεχνικής εταιρίας ΤΡΙΤΩΝ ΑΤΕ στο Έργο Παράκαμψη Ναυπάκτου από το 2000-2003. Από το 2003 έως σήμερα διατηρεί Τεχνικό Γραφείο στην Ναύπακτο με συνεργάτη τον Γείτονα Θ. Κωνσταντίνο.

Πολιτόπουλος Βασίλης.
Ο Βασίλης Πολιτόπουλος γεννήθηκε  στην  Ναύπακτο  όπου   τελείωσε  το   Δημοτικό , το Γυμνάσιο  και  το Λύκειο. Είναι  Διπλωματούχος   Πολιτικός  Μηχανικός του  Εθνικού  Μετσόβιου  Πολυτεχνείου. Ασχολείται  από το 1994 ως  ελεύθερος  επαγγελματίας. Είναι  Εργολήπτης  Δημοσίων  Έργων  με  εργοληπτικό  πτυχίο  Δ΄ τάξεως  στην  κατηγορία  «ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ»   και  Γ΄ τάξεως  στις  κατηγορίες  «ΟΔΟΠΟΙΪΑ» και «ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ». Ασχολείται  αδιαλείπτως  ως  ελεύθερος  επαγγελματίας  με  βασική  του  ενασχόληση  την  έκδοση  οικοδομικών  αδειών  και  την  κατασκευή  οικοδομών  έργων.
Μέλος  του  Τεχνικού Επιμελητήριου  Ελλάδος  και  εκλεγμένο  μέλος  του  Πειθαρχικού  Τμήματος  Αιτ/νιας. Ειδικός  συνεργάτης του Δημάρχου Ναυπακτίας από το  2015 έως και σήμερα.
Είναι  παντρεμένος  με  την  Πολιτικό  Μηχανικό  Κατσούλη  Ελένη  και  έχουν  μια κόρη  την  Αριάδνη.

Σταμάτη Μαρία
Η Μαρία Ελευθερίου Σταμάτη Αρχιτέκτονας Μηχανικός Ε.Μ.Π. γεννήθηκε το 1983 στην Πάτρα και κατάγεται από το Μαραθιά Δωρίδος.
Σπούδασε αρχιτέκτονας μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και αποφοίτησε το 2006. Από το 2006 και για τέσσερα χρόνια συνεργάστηκε με τεχνικές εταιρείες στην Αθήνα με αντικείμενο τη μελέτη και κατασκευή κυρίως ιδιωτικών έργων, οικιστικών συγκροτημάτων , κατοικιών, γραφείων, καθώς και τη διαμόρφωση εσωτερικών χώρων. Παράλληλα το 2008 εργάστηκε στο Υπουργείο πολιτισμού στην Εφορεία Νεωτέρων Μνημείων Αττικής με ενασχόληση στον τομέα ελέγχου μελετών και επεμβάσεων νεοκλασικών κτηρίων και διατηρητέων μνημείων. Από το 2010 και έπειτα διαμένει μόνιμα στην Ναύπακτο και εξασκεί το επάγγελμα του ελεύθερου επαγγελματία. Υπήρξε ανάδοχος μελέτης και μέλος της μελετητικής ομάδας των δημοσίων έργων με τίτλο «Βελτίωση των χώρων αλσυλλίου στο Γρίμποβο» και «Μελέτη ανάπλασης της πλατείας Παπαχαραλάμπους στην Ναύπακτο». Η πλατεία έχει ενταχθεί σε επιδοτούμενο πρόγραμμα ΕΣΠΑ από το Δήμο Ναυπακτίας προκειμένου να υλοποιηθεί. Έχει δημοσιεύσει την διάλεξη “Τα προσφυγικά της Καισαριανής” στο περιοδικό «Τα Αθηναϊκά» της έκδοσης του Συλλόγου των Αθηναίων, ( τεύχος 111, Αθήνα 2006 ). Το δοκίμιο αποτελεί ουσιαστικά μια ιστορική αναδρομή στην εξέλιξη των προσφυγικών κατοικιών της Καισαριανής, καθώς και μια μελέτη της σημερινής κατάστασης της περιοχής.
Υπήρξε αναπληρωματικό μέλος του Συμβουλίου Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων ( ΣΥ.ΠΟ.Θ.Α ) Αιτωλοακαρνανίας (για το έτος 2014-2015). Είναι ενεργό μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ)και του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Αιτωλοακαρνανίας.

Χασάπης Ευθύμιος
Ο Ευθύμιος Χασάπης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ναύπακτο, σπούδασε πολιτικός μηχανικός στο Πανεπιστήμιο Πατρών και εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα σε μελέτες ακινήτων και κατασκευών. Είναι επίσης μελετητής σε δημόσια έργα, σε τοπογραφικές και υδραυλικές μελέτες. Στον τομέα αυτό συνεργάζεται με κατασκευαστικές εταιρείες παρέχοντας υπηρεσίες συμβούλου».



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...