Έξυπνα τρικ για τέλειο καθαρισμό στο ντους!

Έξυπνα τρικ για τέλειο καθαρισμό στο ντους!
Μέχρι σήμερα όλοι γνωρίζατε πώς να κάνετε  ντους. Βρέχατε το σώμα, απλώνατε το καθαριστικό προιόν, κάνατε αφρό και στη συνέχεια ξεπλένατε πολύ καλά το δέρμα σας. 
Υπάρχουν όμως και κάποια σημεία τα οποία είναι υπό αμφισβήτηση….

Για παράδειγμα γνωρίζατε ότι το χλώριο που υπάρχει στο νερό αλλοιώνει το χρώμα από τις ανταύγειες σας; Η ότι το ζεστό νερό μπορεί να προκαλέσει ξηρότητα στην επιδερμίδα; Ή ότι το πλαστικό σφουγγάρι μπορεί να δημιουργήσει ερεθισμό και φαγούρα στο δέρμα; Είναι αλήθεια ότι κάθε μέρα κάνουμε μπάνιο αλλά δεν γνωρίζουμε μικρές κινήσεις που θα βοηθήσουν το δέρμα και τα μαλλιά μας να διατηρηθούν πιο υγιή.

Δεν χρειάζεται να προχωρήσουμε σε μεγάλες αλλαγές. Μικρές τροποποιήσεις μπορούν να κάνουν τη διαφορά στη καθημερινότητά μας.

Αλλάξτε το κλασικό σας σαμπουάν με κάποιο που αφαιρεί και το χλώριο, χρησιμοποιείστε ένα υφασμάτινο γάντι αντί για ένα πλαστικό σφουγγάρι, απλώστε κρέμα ξυρίσματος και χρησιμοποιείστε ένα ξυραφάκι που παίρνει ανταλλακτικό για να περιορίσετε τα κοψίματα και τα κόκκινα σπυράκια, ελαχιστοποιείστε το ντους στα 10 λεπτά είναι μερικά από τα τρικ που πρέπει να υιοθετήσετε. 

TIPS για πιο αποτελεσματικό ντους:
– Καθορίστε τη θερμοκρασία του νερού στους 37ο C και όχι περισσότερο. Εάν έχετε σκοπό να παραμείνετε στο ντους περισσότερο από 10 λεπτά απλώστε body oil πριν σε όλο σας το σώμα.

–  Βρέξετε τα μαλλιά σας. Βάλτε μία μικρή ποσότητα σαμπουάν στις παλάμες σας τρίξτε τες μεταξύ τους και στη συνέχεια κάνετε μασάζ στα μαλλιά σας. Ξεβγάλετε καλά. Στη συνέχεια απλώστε κοντίσιονερ μόνο στις των μαλλιών. Αφήστε το για 5 λεπτά, η αυξημένη θερμοκρασία του περιβάλλοντος θα βοηθήσει να διεισδύσουν καλύτερα τα δραστικά συστατικά.

–  Να χρησιμοποιείτε ένα πίλινγκ σώματος ή υφασμάτινο γάντι από το λαιμό έως τις άκρες των δακτύλων μία φορά την εβδομάδα.

–  Καθαρίστε τα χέρια, τα πόδια και την περιοχή του βουβώνα με ένα κρεμώδες πολύ  καθαριστικό, ενώ επιλέξετε ένα πολύ απαλό καθαριστικό για το πρόσωπο. Δεν χρειάζεστε επιπλέον αφρόλουτρο. Το νερό που τρέχει είναι αρκετό για να καθαρίσει το υπόλοιπο σώμα σας.

–  Να ελέγξετε τα πλακάκια και τη πόρτα του μπάνιου σας. Αν το νερό όταν στεγνώνει αφήνει σημάδια σημαίνει ότι είναι αρκετά σκληρό γι αυτό να επιλέγετε πολύ ενυδατικά προιόντα για το σώμα, το πρόσωπο και τα μαλλιά σας.

–  Έχετε χτενισμένα μαλλιά και θέλετε  να εμποδίσετε το βρέξιμο τους;  Φορέστε υφασμάτινη πετσετέ μπαντάνα στα μαλλιά και από πάνω το πλαστικό καπέλο.

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...