Έπεσε από τον 9ο όροφο γιατί… την κορόιδευε ο σύζυγός της – Πήρε μαζί και το παιδί τους (Φωτογραφίες)

Συγκλονίζει η υπόθεση που εκτυλίχθηκε στη Ρωσία με πρωταγωνίστρια μία 33χρονη γυναίκα, μητέρα ενός αγοριού.

Η Anna Ozhigova αποφάσισε να κάνει μια πλαστική εγχείρηση στη μύτη της, με απώτερο στόχο να σώσει τον γάμο της.

Η επέμβαση, ωστόσο, δεν είχε τα προσδοκώμενα αποτελέσματα, καθώς τα ρουθούνια της μύτης της μεγάλωσαν υπερβολικά, παραμορφώνοντας τη μύτη και το πρόσωπό της.

Η αντίδραση του συζύγου της, Oleg Ponomarev, στη νέα εικόνα της ήταν εφιαλτική για την ίδια.

Άρχισε να τη χλευάζει και να την κοροϊδεύει συνεχώς για τη μύτη της, παρομοιάζοντάς την μάλιστα με γουρούνι. Σύμφωνα με ρωσικά Μέσα, η Anna δεν άντεξε το διαρκές bullying που υφίστατο από τον άντρα της και έφυγε από το σπίτι μαζί με τον 8χρονο γιο της, για να πάει να μείνει με τους γονείς της. 


Ολα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα, κατά τις ίδιες πηγές, η 33χρονη να μείνει «χωρίς ελπίδα για τίποτα» και έτσι να προβεί στο απονενοημένο διάβημα. Την προηγούμενη Πέμπτη, πήρε αγκαλιά τον 8χρονο γιο της Gleb, ενώ αυτός κοιμόταν, και πήδηξε από το διαμέρισμα των γονιών της, που βρίσκεται στον 9ο όροφο κτιρίου στο Ομσκ της Σιβηρίας. Ο θάνατός τους ήταν ακαριαίος…

Η Anna «άφησε σημείωμα, εξηγώντας τους προσωπικούς λόγους για τους οποίους το έκανε», ανέφεραν οι αστυνομικές Αρχές. Αποκαλύφθηκε, μάλιστα, ότι λίγες ημέρες νωρίτερα είχε γράψει σε μια φίλη της στα social media: «Ο χειρουργός μού είπε ότι η μύτη μου δεν ήταν όμορφη. Εντυπωσιάζομαι εύκολα και έτσι με έπεισε να κάνω την επέμβαση. Μου είπε ότι θα άλλαζε το σχήμα της κατά μόλις ένα χιλιοστό». 

 


 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...