” Έπεσε η αυλαία” του ΟΙΚΟ-θέατρου 2017 με την παράσταση του ΚΔΑΠμεα του δήμου Ναυπακτίας (Βίντεο)

-Δείτε ολόκληρη της θεατρική παράσταση

“Επεσε η αυλαία ” και του φετινού ΟΙΚΟ-θέατρου 2017 με το θεατρικό έργο “Ο πλανήτης εκπέμπει sos” από τη θεατρική ομάδα του ΚΔΑΠμεα του δήμου Ναυπακτίας.

Η θεατρική υποκριτική των παιδιών ,δίκαια απέσπασε το πιο δυνατό και ενθουσιώδες χειροκρότημα απ’όλα τα σχολεία που συμμετείχαν και φέτος,δείχνοντας απερίφραστα με αυτόν τον τρόπο τη στήριξη στο έργο που επιτελείται στην κοινωφελή του δήμου Ναυπακτίας,αλλά και το πλούσιο ταλέντο που εκπέμπουν τα παιδιά αυτά,δείχνοντας τη διάθεση να εκφραστούν μέσα από την υποκριτική.

Το μεγαλο μπράβο βεβαίως ανοίκει πρωτίστως στους μικρούς ηθοποιούς της δομής,κατόπιν στους εκπαιδευτές,στον πρόεδρο Κ.Νούλα που έχει καταφέρει τεράστιο έργο και τον δήμο Ναυπακτίας που στέκεται αρωγός σε όλες τους τις προσπάθειες.

Το έργο εξέπεμπε πολλαπλά  περιβαλλοντικά και οικολογικά μηνύματα,όπως άλλωστε όλα τα θεατρικά του κύκλου αυτού,που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία και φέτος η Μ.Κ.Ο. Πράσινο-Μπλε,ενώ το παρόν στην τελευταία αυτή εκδήλωση,έδωσαν ο βουλευτής της Δημοκρατικής συμπαράταξης Δημ.Κωνσταντόπουλος,ο πρόεδρος της τ.κ.Ναυπάκτου ως εκπρόσωπος του δήμου Ναυπακτίας Ν.Πλούμης,η δημοτική σύμβουλος και πρώην πρόεδρος της Κοινωφελούς Μ.Ζιαμπάρα και ο πρώην δήμαρχος Ναυπάκτου Γ.Νταουσάνης.

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...