Έπεσε η αυλαία των καλοκαιρινών δραστηριοτήτων της Ομόνοιας Ναυπάκτου με ένα ακόμα τουρνουά beach volley

Έπεσε η αυλαία των καλοκαιρινών δραστηριοτήτων της Ομόνοιας Ναυπάκτου με ένα ακόμα τουρνουά beach volley με ομάδες τριών ατόμων το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Αυγούστου. Αυτή ήταν η τελευταία εκδήλωση για το φετινό καλοκαίρι αφού από την επόμενη εβδομάδα τόσο η γυναικεία ομάδα όσο και η ανδρική ξεκινούν την προετοιμασία τους για τη σάλα.

Δεκατέσσερις ομάδες δήλωσαν συμμετοχή στο τουρνουά, με συνολικά 42 αθλητές να λαμβάνουν μέρος. Οι αγώνες ξεκίνησαν νωρίς το πρωί του Σαββάτου και διεξήχθησαν με το σύστημα του διπλού αποκλεισμού. Αυτό σήμαινε πως κάποια ομάδα για να αποκλειστεί από το τουρνουά θα έπρεπε να κάνει δύο ήττες.

Οι Ντόντης-Σαρλή-Σύρος και Σχίζα-Τσακανίκας-Τσούσης με τρεις σερί νίκες έφτασνα πρώτοι σα ημιτελικά περιμένοντας να δουν τους αντιπάλους τους. Οι άλλες δύο ομάδες της τετράδας ξεκαθάρισαν το πρωί της Κυριακής με τους αγώνες μπαράζ. Οι Γραββάνης-Ξάνθη-Μπέκος νίκησαν δύσκολα τους Κόκκαλη-Μέτση-Γωγούσου με 21-19, 21-18 ενώ οι Παύλου-Κονίδας-Φουσέκη είχαν εύκολο έργο απέναντι στους Τσούση-Κυρίτση-Μίχο.

Στον πρώτο ημιτελικό οι Ντόντης-Σαρλή-Σύρος είχαν τον έλεγχο του αγώνα παρότι οι Παύλου-Κονίδας-Φουσέκη ήταν κοντά στο σκορ και στα δύο σετ και νίκησαν με 2-0 σετ (21-17 και 21-18). Εύκολη ήταν η πρόκριση στον τελικό και για τους Σχίζα-Τσακανίκα-Τσούση στον δεύτερο ημιτελικό που κερδίζοντας τους Γραββάνη-Ξάνθη-Μπέκο και στα δύο σετ με το ίδιο σκορ 21-15 πέρασαν στον μεγάλο τελικό.

Στον τελικό της παρηγοριάς οι Γραββάνης-Ξάνθη-Μπέκος επικράτησαν με 21-16 και 21-15 των Παύλου-Κονίδα-Φουσέκη πήραν την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο. Στον μεγάλο τελικό οι Σχίζα-Τσακανίκας-Τσούσης ήταν εκτός ρυθμού στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα δίνοντας  δύο εύκολα σετ στους Ντόντη-Σαρλή-Σύρο και φυσικά την πρώτη θέση στο 3ο Τουρνουά Μικτών Ομάδων 3×3.

 

Το τουρνουά αυτό ήταν το τελευταίο του φετινού καλοκαιριού για την Ομόνοια Ναυπάκτου, μετά το 4ο Μικτό Τουρνουά και το 7ο Τουρνουά Ανδρών-Γυναικών. Άλλωστε από την επόμενη εβδομάδα ξεκινά η προετοιμασία της Ομόνοιας με νέο προπονητή στο τιμόνι. Την καθοδήγηση της ομάδας αναλαμβάνει ο πολύπειρος προπονητής Γιώργος Μητρόπουλος που εκτός της ανδρικής ομάδας θα έχει την επίβλεψη και των τμημάτων υποδομής του συλλόγου.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...