Έρανο κάνουν στην Καστοριά για το νοσοκομείο

Έρανο κάνουν στην Καστοριά για το νοσοκομείο
Έρανο κάνουν στην Καστοριά για το νοσοκομείο


28/03/2020 – 09:34

Είναι τραγική η κατάσταση στην Καστοριά, τον Νομό που πλήττεται από τον κορωνοϊό. Είναι πλέον πολλές οι εκκλήσεις προς την κυβέρνηση, αλλά απάντηση δεν έρχεται. Ούτε λαμβάνονται και κάποια μέτρα.

Οι τοπικές αρχές κάνουν πλέον έκκληση σε επιχειρηματίες και ιδιώτες για να προμηθευτούν μάσκες για το ιατρικό-νοσηλευτικό προσωπικό και για το ΕΚΑΒ. Επείγοντα περιστατικά στέλνονται στη Θεσσαλονίκη. Το ίδιο και οι βουλευτές του Νομού. Η Ολυμπία Τελιγιορίδου (ΣΥΡΙΖΑ) δηλώνει πως το νοσοκομείο Καστοριάς χρειάζεται επειγόντως 200.000 ευρώ για τα στοιχειώδη και η κυβέρνηση πρέπει να ανταποκριθεί στο αίτημα.

Θυμίζει επίσης ότι από τον Δεκέμβριο εκκρεμεί η τοποθέτηση πνευμονολόγου, θέση η οποία είχε εγκριθεί. (Τώρα βρέθηκε προσωρινή λύση και όχι η μόνιμη). Ζητά επίσης ο Νομός να τεθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης γιατί είναι από τις περιοχές που έχουν πληγεί περισσότερο, υπάρχουν πολλά κρούσματα, πολλά από τα οποία

σε κρίσιμη κατάσταση. Πλέον και οι βουλευτές των άλλων Νομών της Δυτικής Μακεδονίας καλούν σε εγρήγορση, φοβούμενοι ότι τα δύσκολα είναι μπροστά τους. Και χωριά στο Νομό Κοζάνης έχουν δυσανάλογα πολλά κρούσματα. Η αφωνία της κεντρικής διοίκησης είναι παροιμιώδης και ενοχλητική.

Την ώρα που και βουλευτής Καστοριάς της ΝΔ , Ζ. Τσικαλάγιας, δεν μπορεί να αποσιωπά τα προβλήματα, η κυβέρνηση του φαίνεται ότι προτιμά να μην συνεχίσει να κάνει πολλές δηλώσεις.

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...