Έρευνα-ανατροπή: Σε αυτές τις περιπτώσεις ο άνδρας θέλει να κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση!

Έχουν γραφτεί δεκάδες άρθρα, βιβλία, έρευνες, σενάρια για ταινίες και ακόμη σε κάθε γνωριμία μας με το άλλο φύλο το ερώτημα παραμένει το ίδιο. «Ποιος θα κάνεις την πρώτη κίνηση»;

Και δεν μιλάμε την πρώτη κίνηση για να βγείτε… αλλά την πρώτη κίνηση σε όλα: Στο πρώτο μήνυμα, το δεύτερο ραντεβού, το πρώτο φιλί, το σεξ, την αρχή στο ερώτημα «τα’ χουμε, ακόμη και το πρώτο κάλεσμα στο σπίτι σου/ του».

Όλα αυτά, λοιπόν, μπορεί να τριγυρίζουν στο μυαλό σου και να σε «βασανίζουν», αλλά η αλήθεια είναι πως χαίρεσαι πάρα πολύ όταν ξεκινούν με τη δική του πρωτοβουλία. Αλλά αυτό δεν συμβαίνει κάθε φορά, καθώς υπάρχουν και περιπτώσεις που πρέπει να βοηθήσεις και εσύ λίγο την κατάσταση.

Μία αμερικάνικη έρευνα, λοιπόν, έρχεται να μας «διαφωτίσει» σχετικά με το πότε οι άνδρες προτιμούν να κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση.

Η ιντερνετική πλατφόρμα «Singles in America» ρώτησε 5.500 ελεύθερους και από τα δύο φύλα, για το αν προτιμούν να κάνουν εκείνοι ή όχι το πρώτο βήμα σε συγκεκριμένες καταστάσεις.

“Το 95% των αντρών, θέλει η γυναίκα να κάνει την πρώτη κίνηση στο φιλί!”

Όσον αφορά, λοιπόν, τους άνδρες, φαίνεται πως οι ίδιοι προτιμούν να κάνουμε εμείς το πρώτο βήμα στις παρακάτω περιπτώσεις:

Το 95% των ανδρών συμφώνησαν πως θέλουν η γυναίκα να κάνει πρώτη την κίνηση στο (πρώτο) φιλί και το 93% πως προτιμούν να παίρνει εκείνη την απόφαση για το πότε θα κάνουν για πρώτη φορά σεξ.

Κι, όμως, τα αποτελέσματα της έρευνας δεν τελειώνουν εδώ, καθώς εκτός από τα παραπάνω, το 95% των ερωτηθέντων ανδρών ανέφεραν πως νιώθουν χαρά (και ΔΕΝ τρομοκρατούνται όπως νόμιζες) αν μία γυναίκα τους ζητήσει το νούμερο του τηλεφώνου τους και κάνει το πρώτο τηλεφώνημα που θα οδηγήσει και στο πρώτο ραντεβού.

“Μόνο το 29% των γυναικών, συμφωνεί…”

Και μπορεί τα αποτελέσματα να φαίνονται ενθαρρυντικά για σένα που αναρωτιέσαι γιατί δεν έχει τηλεφωνήσει ακόμη, ωστόσο, η έρευνα έδειξε πως οι γυναίκες επιμένουν να μην κάνουν αυτή την πρώτη κίνηση.

Ειδικότερα, μόνο το 29% των γυναικών που πήραν μέρος στην έρευνα απάντησε θετικά στην πρώτη κίνηση για φιλί, ενώ όσον αφορά το τηλέφωνο και τη πρώτη φορά στο κρεβάτι το ποσοστό πέφτει κι άλλο με τις θετικές απαντήσεις να είναι μόνο στο 23%.

Αν, λοιπόν, μέχρι στιγμής σκέφτεσαι πως η καλύτερη τακτική είναι να έχει εκείνος το πάνω χέρι στην αρχή (ραντεβού, φιλί) και εσύ να προσπαθήσεις λίγο παραπάνω στην συνέχεια, ίσως θα μπορούσες να αναδιαμορφώσεις λίγο την τακτική σου, χωρίς αυτό να σημαίνεις πως πρέπει να τα κάνεις κι όλα εσύ!

 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...