Έρευνα σοκ: Το ΔΝΤ σκοτώνει !!!

Έρευνα σοκ: Το ΔΝΤ σκοτώνει !!!
Το ΔΝΤ σκορπά κυριολεκτικά το θάνατο!!
Δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος», επικαλούμενο διεθνές μελέτες, αναφέρει ότι, το Ταμείο φέρνει μείωση του προσδόκιμου ζωής κατά 6-7 χρόνια στις χώρες που αναλαμβάνει να…«σώσει»!!

Προκαλεί φυματίωση, καρδιαγγειακές ασθένειες, ψυχικά νοσήματα και βέβαια θανάτους. 

Το Δόγμα του Σοκ στην Ανατολική Ευρώπη

Σύμφωνα με την εφημερίδα πρώτος ανέδειξε το θέμα το 2008 σε μεταπτυχιακή, διδακτορική εργασία φοιτητής του Πανεπιστημίου του Γέιλ σε συνεργασία με δύο φοιτητές από το Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ,  προκαλώντας τη μήνι εκπροσώπων του ΔΝΤ.

Βάσει της εργασίας, που δημοσιεύθηκε στην έγκριτη επιστημονική επιθεώρηση «Plos», γινόταν συγκριτική μελέτη σε 21 χώρες του τέως ανατολικού μπλοκ τα έτη 1991-2002, από την οποία αποδείχθηκε ότι οι χώρες με δανειακή σύμβαση από το ΔΝΤ εμφάνισαν 16,6% μεγαλύτερη θνησιμότητα από φυματίωση, σε σύγκριση με άλλες που έκαναν περικοπές λόγω οικονομικών προβλημάτων, χωρίς να υπαχθούν  σε μνημόνια.

Έκλαψε η Αργεντινή

Στην Αργεντινή τη δεκαετία 1991-2001, οπότε και στη χώρα έριχνε βαριά τη σκιά του το ΔΝΤ, το 48% του πληθυσμού έμεινε εκτός ιατροφαρμακευτικής  χωρίς φάρμακα, λόγω των πολιτικών που επιβλήθηκαν… Το αποτέλεσμα ήταν να αυξάνεται η θνητότητα των πολιτών 5% για κάθε χρόνο «σωτηρίας» από το ΔΝΤ, ενώ το 2002 είχαν αυξηθεί 40% οι επισκέψεις σε ψυχιάτρους λόγω κατάθλιψης!

Οποιαδήποτε ομοιότητα με ό,τι συμβαίνει στη χώρα μας και τους Έλληνες πολίτες δεν είναι καθόλου συμπτωματική!

ΚΟΙΝΩΝΙΑΠηγή:http://www.briefingnews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...